It's Skin Поживний тонер з колагеном для підвищення еластичності шкіри 150 мл

It's Skin Поживний тонер з колагеном для підвищення еластичності шкіри 150 мл

It's Skin Collagen Nutrition Toner 150 ml

It's Skin It's Skin

ЦБ-00020023

It's Skin

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: It's Skin

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Зберігає еластичність шкіри та живить

It's Skin Collagen Nutrition Toner Поживний тонер з колагеном для підвищення еластичності шкіри 150 мл

Лінія засобів Collagen Nutrition від It's Skin допомагає підвищити еластичність шкіри, зменшити глибину і кількість зморшок, зробити обличчя більш свіжим і доглянутим.

Тонер призначений для догляду за шкірою відразу після її очищення, так як допомагає уникнути появі сухості, стягнутості, зневоднення, що дуже часто трапляється після вмивання. Тонер сприяє відлущення ороговілих клітин шкіри, покращує живлення здорових клітин, прискорює їх регенерацію. При регулярному застосуванні тонер призводить до розгладження зморшок і підвищенню пружності шкіри.

Гідролізований колаген в складі тонера дозволяє досягнути видимих ​​результатів у досить короткі терміни. У складі колаген який стимулює шкіру до синтезу нових колагенових волокон, завдяки чому підвищується пружність і еластичність шкіри, зменшується глибина зморшок, попереджається поява нових, сповільнюється старіння шкіри. Завдяки вологоутримуючій здатності, колаген допомагає шкірі накопичувати вологу в глибоких шарах, що також призводить до розгладження зморшок.

Так як одним із головних завдань для збереження еластичність шкіри є її інтенсивне зволоження, до складу тонера включена гіалуронова кислота, яка допомагає не тільки насичувати шкіру необхідною вологою, а й утримувати цю вологу всередині епідермісу, завдяки чому сухі «заломи» буквально виштовхуються назовні, шкіра розгладжується, стає більш еластичною.

Антиоксидантні властивості вітаміну Е покращують здатність шкіри до відновлення еластичності. Екстракт ламінарії сприяє виробленню колагену, що призводить до підвищення тургору шкіри. Екстракт солоду є джерелом високоефективного енергетичного живлення.

Спосіб застосування:

Змочити засобом ватний диск і протерти ним обличчя.

Напиши відгук
It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

Its skin green tea watery serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри