Botanity Заспокійливий тонер 210 мл

Botanity Заспокійливий тонер 50 мл

Botanity Flavon Booster 50 ml

Botanity Botanity

ЦБ-00019430

Botanity

Наявність: Немає в наявності

350грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Botanity

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Для комбінованої, жирної, проблемної і чутливої ​​шкіри

Botanity Flavon Booster Заспокійливий тонер 50 мл

Тонер - бустер Botanity Flavon Booster відновлює шкіру після очищення, розщеплює кератиновий шар на поверхні епідермісу, підвищує ефективність подальшого догляду. Має натуральну формулу. Містить в своєму складі PHA-кислоти і комплекс масел бергамоту, лаванди, евкаліпта. Зволожує, м'яко оновлює і відлущує шкіру. Підсилює силу дії наступних косметичних засобів.

Виконує функціонал щоденного м'якого пілінгу за рахунок PHA-кислоти в складі, її дія схожа на дію AHA-кислот, але більш м'яке. М'яко відлущує омертвілі клітини шкіри, прискорює регенерацію клітин, вирівнює рельєф шкіри і вирівнює тон. Працює на посилене зволоження завдяки комплексу алантоїну і гіалуронової кислоти в складі.

Що таке Flavon?

Багато продуктів бренду в своїй основі мають особливий запатентований комплекс Flavon, який спрямований на зменшення почервоніння і зниження чутливості шкіри. Цей комплекс включає особливу суміш з концентрованого екстракту бамбука з іншими лікувальними витяжками.

PHA-кислоти м'яко оновлюють шкіру, надають антиоксидантну дію, не викликають подразнення.

Масло бергамота (Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil) бореться з подразненням шкіри і різними висипаннями, нормалізує роботу сальних залоз, надає м'який освітлюючий ефект і звужує пори, освіжає.

Масло лаванди (Lavandula Hybrida Oil) показано при лікуванні вугрової висипки, регулює роботу сальних залоз, стимулює зростання нових тканин і регенерує, корисно при купероз.

Алантоїн (Allantoin) зволожує і пом'якшує шкіру.

Гіалуронова кислота (Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate) утримує вологу в клітинах шкіри, усуває сухість, відчуття стягнутості і лущення.

Масло евкаліпта (Eucalyptus Globulus Leaf Oil) надає антисептичну і протизапальну дію, лікує акне, знімає подразнення, контролює вироблення шкірного сала.

Масло базиліка (Ocimum Basilicum (Basil) Oil) надає хорошу омолоджуючу дію, надає шкірі тонус, розгладжує її, освіжає.

Спосіб застосування:

Після очищення нанести на шкіру обличчя рухами. Дочекатися повного поглинання і приступити до етапу сироватки.

Напиши відгук
Botanity Сироватка для жирної шкіри з макіолом 50 мл

Botanity Сироватка для жирної шкіри з макіолом 50 мл

Botanity Makiol Sebum Serum 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри