Botanity Сироватка для жирної шкіри з макіолом 50 мл

Botanity Сироватка для жирної шкіри з макіолом 50 мл

Botanity Makiol Sebum Serum 50 ml

Botanity Botanity

ЦБ-00019422

Botanity

Наявність: Немає в наявності

960грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Botanity

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Проблемна і схильна до акне, жирна, комбінована

Призначення: Звужує пори ,усуває сліди акне та подразнення

Botanity Makiol Sebum Serum Сироватка для жирної шкіри з макіолом 50 мл

Сироватка для жирної шкіри з макіолом Botanity Makiol Sebum Serum ефективно регулює вироблення шкірного сала, усуває надлишки себума і надає яскраво-виражену матуючу дію. Покращує тон і текстуру шкіри, попереджає появу акне і запалень, знімає почервоніння. Засіб прибарає чорні цятки і запобігає появі комедонов, сприяє звуженню пор. Регулює ліпідний баланс і підтримує захисний бар'єр шкіри, який захищає від негативного впливу зовнішніх факторів.

Сироватка створена на базі запатентованих рослинних комплексів:

MAKIOL C ™ основний інгредієнт засобу, який включає особливу комбінацію рослинних екстрактів, розроблену Botanity. Комплекс спрямований на усунення надлишків себума і регулювання вироблення шкірного сала.

Green Soothing Complex ™ (Заспокійливий комплекс) включає комплекс центели азіатської (мадекассосід, азіатіковая кислота, азіатікозід), який має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, зменшує вираженість купероза.

Pore ​​Mandarin Complex ™ (Мандариновий комплекс) містить екстракти мандарина унішу, апельсина і меліси лікарської. Спрямований на поліпшення текстури шкіри, доглядає за порами.

SOMB Complex ™ регулює водний баланс, запобігає втраті вологи і контролює жирність шкіри. Включає екстракт кореня солодки, екстракт кореня софори жовтуватою, естракт хризантеми, екстракт листа перилли, екстракт нима.

Засіб також містить:

Екстракт чайного дерева - ефективний антисептик, надає протигрибковий, бактерицидний і противірусний ефект, знімає запалення, попереджає розвиток нових, підсушує, ідеально підходить для догляду за жирною, комбінованою і проблемною шкірою.

Екстракт алое вера - сприяє пом'якшенню шкіри і зняття подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну і гіпоалергенної активністю, має антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.

Трегалоза - полісахарид, який надає могутню зволожуючу дію, уповільнює процеси старіння і має антиоксидантну активність. Підходить для шкіри, схильної до жирності.

Спосіб застосування:

Нанесіть кілька крапель сироватки на очищену шкіру обличчя і шиї. Після сироватки використовуйте зволожуючий крем. Підходить для щоденного використання вранці і ввечері.

Напиши відгук
Botanity Локальний крем проти пігментації з бакучіолом 30 мл

Botanity Локальний крем проти пігментації з бакучіолом 30 мл

Botanity Bakuchiol Spot Cream 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри