Botanity Flavon Intensive cream Живильний крем з керамідами

Botanity Flavon Intensive Cream 50 ml

Botanity Живильний крем з керамідами 50 мл

Botanity Botanity

ЦБ-00019770

Botanity

Наявність: Немає в наявності

1040грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Botanity

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Інтенсивно зволожує і живить шкіру, підвищує її захисні функції, зміцнює місцевий імунітет

Botanity Flavon Intensive Cream Живильний крем з керамідами 50 мл

Поживний крем Botanity Flavon Intensive Cream для сухої і збезводненої шкіри. Інтенсивно зволожує і живить шкіру, підвищує її захисні функції, зміцнює місцевий імунітет. Захищає шкіру від шкідливого впливу сухого повітря в приміщеннях, вітру, холоду.

Що таке Flavon?

Багато продуктів бренду в своїй основі мають особливий запатентований комплекс Flavon, який спрямований на зменшення почервоніння і зниження чутливості шкіри. Цей комплекс включає особливу суміш з концентрованого екстракту бамбука з іншими лікувальними витяжками. Саме цей комплекс надає засобам натуральний бежевий відтінок.

Основні діючі компоненти:

Масло Ши (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter) пом'якшує, сприяє швидкому відновленню шкіри, регенерує і надає антивіковий ефект.

Бетаїн (Betaine) активно зволожує, знімає подразнення шкіри.

Екстракт листя алое вера (Aloe Barbadensis Leaf Extract) надає могутню антиоксидантну, антибактеріальну, ранозагоювальну, тонізуючу дію.

Комплекс з 5-ти видів витяжки з центели азіатської (Centella Asiatica Extract, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassoside) заспокоює, знімає запалення, прискорює регенерацію клітин, інтенсивно зволожує шкіру.

Ектоін (Ectoin) являє собою водорозчинну циклічну амінокислоту і відноситься до класу бетаїн. Ектоін підвищує природні захисні функції шкіри, утримує вологу в клітинах шкіри, усуває сухість і лущення.

5 видів різномолекулярної гіалуронової кислоти (Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid) утримують вологу в клітинах шкіри, підвищувати рівень її зволоженості. В результаті дії гіалуронової кислоти шкіра ущільнюється зсередини, розгладжується і набуває більш свіжий і молодий вигляд.

Кераміди (Ceramide NP) відновлюють ліпідний бар'єр шкіри, підвищують її захисні функції. Запобігають втраті вологи, регулюють ряд клітинних функцій, допомагають відновити шкіру.

Спосіб застосування:

Нанесіть крем на чисту шкіру. Підходить для щоденного застосування вранці і ввечері. Ефективно працює в комплексі з тонером-бустером.

Напиши відгук
Botanity Сироватка для жирної шкіри з макіолом 50 мл

Botanity Сироватка для жирної шкіри з макіолом 50 мл

Botanity Makiol Sebum Serum 50 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри