Dr.Ceuracle Крем з екстрактом прополісу 50 мл

Dr.Ceuracle Крем з екстрактом прополісу 50 мл

Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Cream 50 ml

Dr.Ceuracle Dr.Ceuracle

ЦБ-00018970

Dr.Ceuracle

Наявність: Є в наявності

1350грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Dr.Ceuracle

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для сухої, нормальної та комбінованої шкіри

Призначення: Для глибокого живлення та відновлення тонусу

Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Cream Крем з екстрактом прополісу 50 мл

Насичений крем з 33,5% вмістом прополісу оживляє стомлену шкіру, глибоко живить, пом’якшує, надає здоровий вигляд та природнє сяйво. Інтенсивну відновлюючу дію крему забезпечує збалансований комплекс біологічно активних екстрактів, вітамінів, антиоксидантів, рослинних олій та зволожувачів, які підтримують оновлення шкіри, зміцнюють структурні компоненти позаклітинного матриксу та протидіють оксидативному стресу.

До складу крему входить екстракт прополісу та маточне молоко – природні багатозадачні інгредієнти для підтримання краси шкіри. Завдяки унікальному набору вітамінів, мінералів, амінокислот та жирних кислот вони заспокоюють, живлять, а також борються з ознаками передчасного старіння, такими як в’ялість, втрата тонусу, тонкі лінії. Екстракт обліпихи, що є джерелом пальмітолеїнової кислоти (омега-7), яка в свою чергу входить до складу власних ліпідів шкіри, компенсує недостатню кількість жирних кислот в роговому шарі та допомагає зберегти шкіру пружною та підтягнутою.

Активні компоненти крему Dr.Ceuracle :

  • Екстракт прополісу —активізує виробництво власного колагену та еластину, заспокоює подразнення, має загоювальну дію.
  • Бджолине маточне молочко —підвищує рівень зволоженості шкіри, регулює секрецію сальних залоз.
  • Екстракт обліпихи —відновлює пошкоджений шкірний бар’єр, посилює регенерацію, нейтралізує руйнівну дію вільних радикалів.
  • Гіалуронова кислота в низькомолекулярній формі — проникає в середні та глибокі шари шкіри, відновлює оптимальний рівень вологи.
  • Бета-глюкан —зменшує трансепідермальну втрату води, зміцнює бар’єрну функцію шкіри.
  • Фруктоолігосахариди —мають пребіотичну дію, пригнічуючи ріст патогенної мікрофлори, та підтримують здоровий баланс мікробіому шкіри

Крем має насичену текстуру та ледь чутний натуральний аромат, підходить для використання в денному та вечірньому догляді. Рекомендується для сухої, нормальної та комбінованої шкіри, особливо для стомленої та зрілої.Без парабенів, штучних фарбників та віддушок.

Спосіб застосування:

На заключному етапі вашого догляду за шкірою рівномірно розподіліть невелику кількість крему легкими масажними рухами по обличчю та шиї. 

Напиши відгук
Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Очищаючі пади з пробіотиками та PHA i LHA кислотами 60 шт

Dr. Ceuracle Pro Balance Biotics Cleansing Pad 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри