Medi Peel Живильний вітамінний крем 50 мл

Medi-Peel Живильний вітамінний крем 50 мл

Medi-Peel  Dr.Deep VC 50 ml

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00018129

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

645грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Medi Peel

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Живлення,освітлення,відновлення

Medi-Peel Dr.Deep VC Живильний вітамінний крем 50 мл

Крем містить вітамін С і Е, які в синергії надають могутню антиоксидантну дію, ефективно боряться з вільними радикалами, уповільнюють процес передчасного старіння, блокують виробництво меланіну, що сприяє вирівнюванню кольору обличчя. Запобігають вікову пігментацію, надають сяйво, регулюють синтез колагену і еластину. Підтримують пружність, еластичність шкіри. Запобігають прояв зморшок і скорочують вже наявні. Сквалан інтенсивно відновлює роговий шар шкіри, сприяє глибокому проникненню в шкіру вітамінів і мікроелементів, підсилює клітинний імунітет, підвищує еластичність, має антибактеріальну дію. Зміцнює ліпідний бар'єр шкіри, перешкоджає випаровуванню вологи.Лактобактерії підвищують захисну функцію шкіри, володіють зволожуючою дією, збагачують мікробіом, надають антиоксидантний ефект.

Вітамін B2 (рибофлавін) активно бере участь в процесі регенерації та оновлення клітин шкіри. Забезпечує якісне насичення шкіри киснем, за рахунок чого клітини можуть повноцінно засвоювати живильні речовини. Сприяє зменшенню запалень і подразнень на шкірі.

Вітамін B3 (ніацин) вирівнює тон шкіри, регулює виділення шкірного себума, зменшує пори.

Вітамін В5 (пантенол) бере участь в процесах регенерації тканин шкіри, ранозагоювальний і омолоджуючий ефект, зберігає в шкірі вологу, пом'якшує. Надає заспокійливу дію.

Масло Ши має виражену антиоксидантну, регенеруючу, поживну і зволожуючу дію.

Аденозин збільшує виробництво колагену, відповідального за пружність і молодість шкіри, підвищує вміст еластину, підтягує контури обличчя і розгладжує зморшки. Захищає клітини шкіри від УФ-променів і негативного впливу навколишнього середовища.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість засобу на шкіру обличчя і розподіліть м'якими рухами

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри