It's Skin Тонер з центелою для чутливої шкіри 200 мл

It's Skin Тонер з центелою для чутливої шкіри 200 мл

It's Skin Tiger Cica Calming Water 200 ml

It's Skin It's Skin

ЦБ-00018159

It's Skin

Наявність: Немає в наявності

515грн

It's Skin Tiger Cica Calming Water Тонер з центелою для чутливої шкіри 200 мл

Тонер для обличчя з регенеруючим і заспокійливим ефектом , що містить 64% екстракту азіатського Pennywort - відомого своїми дивовижними регенеруючою лікарською рослини, вирощеного в Магадаскар.Тонер підтримує регенерацію мікропошкодження шкіри, відновлюючи її правильну структуру, заспокоює і заспокоює всі запалення і висипання на шкірі, а також підтримує належний рівень зволоження епідермісу.

М'яка формула перешкоджає появі подразнення шкіри, відновлює оптимальний рН-баланс шкіри, запобігає появі сухості і лущення шкіри, знімає стрес.
Мадекасосід допомагає відновити синтез колагенових і еластинових волокон. Володіє регенеруючою і пом'якшувальною діями, сприяє загоєнню і відновленню шкіри за рахунок регуляції кератиноцитів. Має властивість за рахунок регенерації волокон дерми зменшувати глибокі зморшки і забезпечує підтягаючий ефект в середньостроковій перспективі.

Тонізуюча формула збагачена сумішшю масел (масло насіння грейпфрута, масло бергамота і масло розмарину)стимулюючи загоєння подразнень і висвітлюючи існуючі шрами. Тонер ідеально підходить для догляду за дуже чутливою шкірою. Зміцнює захисний бар'єр шкіри від зовнішніх факторів і шкідливих речовин.

Спосіб застосування:

Після очищення пінкою нанесіть засіб на ватний диск і м'яко протріть шкіру.

Напиши відгук
It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

Its skin green tea watery serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри