Secret Key Протизапальний очищуючий тонер з екстрактом гемамелісу

Secret Key Протизапальний очищуючий тонер з екстрактом гемамелісу

Secret Key Witch-Hazel Toner

Secret Key Secret Key

ЦБ-00013398

Secret Key

Наявність: Немає в наявності

275грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: Secret Key

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Secret Key Witch-Hazel Toner Протизапальний очищуючий тонер з екстрактом гамамелісу 

Щоб шкіра обличчя була чистою, сяючою і доглянутою, необхідно порадувати її якісними та ефективними продуктами по догляду. Однин з таких продуктів - протизапальний очищающий тонер від корейської марки Secret Key. Ніжний засіб делікатно впливає на шкірний покрив, чудово освіжає і очищає.

Witch-Hazel Toner збагачений екстрактом гамамелісу, муцином (секрет равлики) і танинами. Має антибактеріальну дію, нормалізує вироблення шкірного жиру, а також добре очищає і стягує пори, що важливо для власників жирної шкіри і людей з розширеними порами. У його складі - природні антисептики, вони допомагають усунути запалення, зняти почервоніння і свербіж, заспокоїти шкіру і подарувати відчуття комфорту і здоров'я. Після регулярного використання тонера шкіра помітно зміниться, обличчя стане свіжим і сяючим, а чорні цятки залишаться лише в спогадах!

Спосіб застосування

Після вмивання нанесіть невелику кількість тонера на ватний диск і протріть обличчя.

Склад

Hamamelis Veirginiana (Witch Hazel) Extract, Alcohol, 1,2-Hexanediol, Morus Alba Bark Extract, Sciadopitys Verticillata Root Extract, Physalis Alkekengi Fruit Extract, Portulaca Oleracea Extract, Althaea Rosea Root Extract&Aloe Barbadenis Leaf Extract, Centilla Asiatica Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract &Pulsatilla Koreana Extract &Usnea Barbata (Lichen) Extract, Nonoxynol-12, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Viola Tricolor Extract, Snail Secretion Filtrate, Disodium Edta, Fragrance.

Напиши відгук
Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Гідрогелеві патчі для очей і скул

Secret Key Pink Racoony Hydro-Gel Eye & Cheek Patch 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри