Sesderma Daeses 5х2 ml

Sesderma Daeses 5х2 ml

Sesderma Daeses Сироватка з ефектом миттвої дії 5х2 мл

Sesderma Sesderma

ЦБ-00022061

Sesderma

Наявність: Є в наявності

647грн

Об'єм: 5х2 мл

Бренд: SesDerma

Класифікація: Аптечна, Дерматокосметика

Країна виробник: Іспанія

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Зволоження, Вирівнювання тону шкіри

Sesderma Daeses Сироватка з ефектом миттвої дії 5х2 мл

Сироватка миттєвої дії зволожує та підтягує шкіру. Бореться із сухістю та в'ялістю, зменшує кількість зморщок і робить їх менш глибокими. Прискорює обмін речовин та оновлення епідермісу, вирівнює тон та рельєф шкіри. Підходить для жінок і чоловіків з шкірою, що в'яне, будь-якого типу.

Активні компоненти:

  • Диметиламіноетанол зміцнює волокна колагену та еластину, покращує тургор та візуально підтягує овал обличчя. Бореться зі зморшками та в'ялістю, захищає від вільних радикалів та уповільнює старіння.
  • Молочна кислота зволожує шкіру, бореться із сухістю та зневодненням. Зменшує кількість зморщок і робить їх менш глибокими. Відлущує ороговілий епідерміс і прискорює його оновлення.

Спосіб застосування: очистіть шкіру від косметики та забруднень. Нанесіть кілька крапель сироватки Ampoules на обличчя та шию, розподіліть рівномірним шаром та помасажуйте. Закрийте сироватку кремом Lifting Cream. Використовуйте 1-2 рази на день.

Склад: Aqua, Dimethyl MEA, Lactic Acid, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Citronellol, Geraniol, Linalool, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Parfum.

Напиши відгук
Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic 200 ml

Sesderma Acglicolic Classic Молочко для тіла 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри