Farm Stay ceramide firming facial ampoule 35ml Зволожуюча сироватка з керамідами

Farm Stay Зволожуюча сироватка з керамідами 35 мл

Farm Stay Ceramide Firming Facial Ampoule 35 ml

FarmStay FarmStay

ЦБ-00018666

FarmStay

Наявність: Немає в наявності

245грн

Об'єм: 35 мл

Бренд: Farm Stay

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Освітлення, підвищення пружності та еластичності, зволоження, заспокоєння

Вік: 25+

Farm Stay Ceramide Firming Facial Ampoule Зміцнююча сироватка з керамідами 35 мл

Забезпечує зволожуючий ефект, підтримує оптимального гідро-ліпідний баланс, помітно підвищує пружність шкіри і виявляє подвійну омолоджуючу дію, яке виражається в розгладженні зморшок і освітленні пігментації.

Кераміди (30 ppm) - це головна структурна молекула ліпідів нашого епідермісу. Порушення синтезу керамідів в шкірі призводить до серйозних порушень її бар'єрних функцій. Кераміди зміцнюють природний імунітет шкіри і пом'якшують вплив зовнішніх чинників (сухе повітря, мороз, вітер, ультрафіолетове випромінювання, погана екологія, засмічене повітря мегаполісів) і створює резерви для здорового вигляду шкіри при негативних внутрішніх факторах (прийом препаратів, неправильне харчування, стрес, недосипання ). Завдяки їх впливу на шкірі утворюється невловимий захисний шар, що перешкоджає випаровуванню вологи з клітин шкіри.

Ніацинамід - прискорює оновлення шкіри, покращує її еластичність і бар'єрну функцію, ефективно вирівнює поверхню шкіри і освітлює вікові пігментні плями.

Гіалуронова кислота інтенсивно зволожує шкіру протягом довгого часу, запобігає випаровуванню вологи, утворюючи тонку прозору вологоутримуючу плівку. Стимулює роботу фібробластів, які відповідають за вироблення колагену і еластину. Також вона виконує інші важливі функції - підсилює колагенові волокна, покращує тонус і пружність, підвищує місцевий імунітет шкіри.

Пантенол прискорює загоєння різних пошкоджень шкіри, зменшує свербіж і подразнення, знімає почервоніння, забезпечує швидке і глибоке зволоження шкіри, так як притягує до себе молекули води і утримує їх, як губка.

Колаген - білок, «будівельний матеріал» шкіри, його волокна забезпечують шкірі механічну міцність, щільність і еластичність. З віком колагенові волокна зношуються, руйнуються, а клітини шкіри втрачають здатність відновлювати пошкоджений колаген, волокна шкіри після розтягування все гірше скорочуються. Як результат - шкіра стає сухою, утворюються зморшки в місцях найбільш активної міміки, шкіра обвисає, контури обличчя втрачають чіткість, з'являється пігментація і тьмяність шкіри.

Екстракт портулаку городнього дає яскраво виражену протизапальну, протисвербіжну і заспокійливі дії а також має протимікробну, протигрибкову і знеболюючу дії. Сприяє загоєнню різних пошкоджень шкіри і запальних процесів, запобігає їх повторній появі. Крім того, бере участь в покращеному зволоженні і пом'якшенні шкіри.

Екстракт кори верби має протизапальні та антисептичні властивості, відлущує ороговілі клітини шкіри і регулює роботу сальних залоз, прискорює клітинний обмін, тонізує шкіру.

Спосіб застосування:

Нанесіть засіб на тонізовану шкіру м'якими масажними рухами.

Напиши відгук
Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Age Corrector Eye Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри