FarmStay Cica ampoule Ампульна заспокійлива сироватка з центелою

FarmStay Відновлююча ампульна сироватка з центелою

FarmStay Cica Farm Recovery Ampoule

FarmStay FarmStay

ЦБ-00017855

FarmStay

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 250 мл

Бренд: FarmStay

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Призначення: Боротьба з почервоніння, відновлення, ліфтинг, омолодження

FarmStay Cica Farm Recovery Ampoule Відновлююча ампульна сироватка з центелою

Легка висококонцентрована ампульне сироватка на основі екстракту центели азіатської та її складових орієнтована на реабілітацію втомленою, пошкодженої шкіри, для якої характерні жирність і множинні запалення. Засіб містить дрібні гранули, в яких укладені активні компоненти.Приємна гелева текстура швидко поглинається і приємно охолоджує шкіру.

Центела і її активні сполуки (мадекассосід і азіатікозід) стимулюють процеси регенерації і сприяють швидкому загоєнню пошкоджень. Крім того, центела прекрасно справляється зі слідами постакне. Центела має виражену омолоджуючу дію. Вона спонукає фібробласти активно виробляти колаген, завдяки чому шкіра стає гладкою і пружною.

Тремелл або крижаний гриб має протизапальні властивості. Вона допомагає позбутися від прищиків і почервоніння. Антиоксидантний потенціал тремелл також дозволяє вберегти шкіру від передчасного старіння.

Ніацинамід коригує недосконалості рельєфу і повертає шкірі однорідний тон. Ніацинамід дозволяє побороти тьмяність і позбутися ознак втоми.

Спосіб застосування:

Нанести достатню кількість сироватки на попередньо очищену, тонізувану шкіру,розподіліть по поверхні обличчя масажними рухами.Потім нанести емульсію, крем або нічну маску.

Напиши відгук
Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Age Corrector Eye Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри