GK Сироватка для гладкості волосся 50мл

Global Keratin Сироватка з шовком для волосся 50 мл

Global Keratin Serum 50 ml

GKhair GKhair

ЦБ-00017148

GKhair

Наявність: Немає в наявності

1155грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Global Keratin

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Призначення: Для блиску, живлення, розгладження, зволоження, зміцнення

Global Keratin Serum Сироватка з шовком для волосся 50 мл

Засоби для волосся, вироблені американською компанією Global Keratin, отримуються захоплені відгуки по всьому світу. Фахівці торгової марки разробили інноваційні та революційні формули, що допомагають зміцнити і відновити навіть дуже пошкоджене волосся. Бренд Global Keratin презентував ще один дивовижний засіб - Serum. Це шовк для волосся, який можна наносити як на вологі, так и на сухі пасма. Global Keratin Serum відмінно підходить для всіх типів волосся і чутливої шкіри голови. Варто рівномірно нанести кілька крапель дієвого засобу по всій поверхні , зокрема на кінчікі, щоб локони стали гладкими, сяючими і слухняними.

До складу Global Keratin Serum входять тільки натуральні компоненти - кератиновий комплекс, білки, пептиди, органічні олії, вітаміни і мінерали. Смороду зсередини насичують волосся, надаючі йому доглянутий и розкішній вигляд. До слова, шовк моментально поглинається і не створює відчуття липкості або жирності. Засіб Global Keratin Serum - прекрасний спосіб оживити волосся, додати йому сили і глянцеве сяйво!

Спосіб застосування:

На вологе або сухе волосся нанести кілька крапель шовку. Потім розподілити по всій довжині волосся, не забуваючі про кінчікі - їх слід ретельніше змастити шовк. Шовк можна використовувати щодня абсолютно для всіх типів волосся. Рекомендується використовуват перед застосуванням фену.

Напиши відгук
Global Keratin Маска для волосся глибоке зволоження та живлення 200 мл

Global Keratin Маска для волосся глибоке зволоження та живлення 200 мл

Global Keratin Deep Conditioner 200 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри