Medi-peel Aqua essence Peptide 9 150ml Очищувальний засіб для обличчя

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Facial Cleanser 150 ml

Medi-Peel Пінка для обличчя 150 мл 

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00030707

Medi Peel

Наявність: Є в наявності

685грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Medi-peel

Класифікація: Органічна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Вранці, За необхідністю, Увечері

Призначення: Заспокійливе, Зволожуюче, Матуюче, Очищення

Вік: 18+

Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Facial Cleanser Пінка для обличчя 150 мл 

Оновіть свій догляд за шкірою за допомогою Medi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Facial Cleanser – ультрам’якого і високоефективного засобу для очищення, спеціально розробленого для інтенсивного живлення та очищення вашої шкіри. Збагачений надихаючою комбінацією пептидів, гіалуронової кислоти та інших ексклюзивних зволожувачів, цей очищувальний еліксир напрочуд перетворює шкіру, роблячи її виразною, свіжою і здоровою.

Чарівна особливість цього засобу для очищення полягає в його ніжній, але результативній формулі. Впевнено позбуваючись бруду, жиру та інших неприємностей на вашій шкірі, вона водночас дбайливо зберігає вашу неповторну шкірну таємницю – природні олії, не даруючи вам зайвого дискомфорту у вигляді сухості та стягнутості. Безпечний для одного і всіх, цей засіб стоїть осібно, відмовившись від таких речовин, як парабени, сульфати і фталати, і ставши надійним союзником для будь-якого типу шкіри.

Підтримуйте молодість і сяйво вашої шкіри за допомогою цього вишуканого очищувального засобу! Розкішна пептидна формула сприяє розгладженню дрібних і прибиранню глибоких зморшок, водночас підвищуючи пружність і еластичність шкіри. А гіалуронова кислота гармонійно доповнює комплекс, забезпечуючи зволоження і підтягування шкіри, для її ще більш гладенького, свіжого і молодого вигляду.

Результат після застосування:

  • Більш яскрава, сяюча шкіра
  • Більш гладка і м’яка текстура шкіри
  • Рівніший і збалансованіший тон шкіри
  • Зменшення кількості дрібних і глибоких зморшок
  • Зволожена і пухка шкіра
  • Зменшення зайвої жирності та блиску
  • Чистіші та витонченіші пори
  • Зменшення кількості вугрів і прищів
  • Підвищення еластичності та пружності шкіри
  • Зменшення почервоніння і запалень
  • Заспокоєння і комфорт шкіри
  • Поліпшення бар’єрної функції шкіри
  • Захист від шкідливого впливу навколишнього середовища
  • Більш ефективне зняття макіяжу

Спосіб застосування:

Змішайте невелику кількість засобу з водою та збийте пінку. М’якими масажними рухами розподіліть пінку по шкірі, помасажуйте та змийте теплою водою.

Склад:

Water, Palmitic Acid, Glycerin, Lauric Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Stearic Acid, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Elastin, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Tripeptide-1, Dipeptide-2, Palmitoyl Pentapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-1, Alanine/Histidine/Lysine Polypeptide Copper HCl, Acetyl Octapeptide-3, Palmitoyl Tripeptide-5, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cholesterol, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, PEG-5 Rapeseed Sterol, Tocopheryl Acetate, Ceteth-3, Ceteth-5, Hydrogenated Lecithin, Potassium Cetyl Phosphate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Ethylhexylglycerin, Glutathione, Thioctic Acid, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Ubiquinone, Astaxanthin, Hydrogenated Polyisobutene, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Glycol Diste

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри