Medi-Peel Red Lacto Collagen Clear 300 ml

Medi-Peel Red Lacto Collagen Clear 300 ml

Medi-Peel Очищуюча пінка для вмивання з колагеном 300 мл

Medi Peel Medi Peel

ЦБ-00021003

Medi Peel

Наявність: Немає в наявності

725грн

Об'єм: 300 мл

Бренд: Medi-Peel

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Призначення: Видаляє всі забруднення, залишки макіяжу і надлишки шкірного сала

Вік: 30+

Medi-Peel Red Lacto Collagen Clear Очищуюча пінка для вмивання з колагеном 300 мл

Очищаюча пінка для вмивання з колагеном Medi-Peel Red Lacto Collagen Clear підходить для всіх типів шкіри, видаляє всі забруднення, залишки макіяжу і надлишки шкірного сала.

До складу пінки входять капсули ферментів лакто-і біфідобактерій, які прискорюють процеси регенерації, покращують колір обличчя і підтримують молодість шкіри.

Пінка має зміцнюючу дію, підтягує і сприяє звуженню пор. Підвищує пружність і еластичність шкіри, звужує пори. Заспокоює, знімає свербіж і подразнення, вирівнює рельєф шкіри і відновлює оптимальний рівень зволоження.

Продукт утворює рясну пінку бульбашок які проникають глибоко в пори, виводять всі забруднення і розчиняють жирові пробки.

Пінка складається з особливих капсул, наповнених комплексом ферментів: лактобактерії, лактококи і біфідобактерії. Цей комплекс зміцнює захисні функції шкіри, оздоровлює і тонізує.

Основні діючі компоненти:

Колаген покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює її, робить пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає. Заживляє рани і має заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри.

Ферменти біфідобактерій мають найпотужніші відновлюючі і захисні властивості.

Ферменти лактобактерій освітлюють, зволожують, усувають почервоніння, регулюють вироблення меланіну в епідермісі, м'яко відлущують ороговілий шар і прискорюють процеси регенерації.

Екстракт зеленого чаю прекрасно знімає подразнення, має антибактеріальні властивості, робить пружною і еластичною шкіру, розгладжує зморшки, покращує колір обличчя.

Спосіб застосування:

Змішайте невелику кількість засобу з водою і збийте пінку. М'якими масажними рухами розподіліть пінку по шкірі, помасажуйте і змийте теплою водою.

Напиши відгук
Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Крем для повік зі стовбуровими клітинами і пептидами 40 г

Medi - Peel Derma Maison 3X Eye Cream 40 g

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри