WellDerma Зволожуюча пінка для вмивання 120 мл

WellDerma Зволожуюча пінка для вмивання 120 мл

WellDerma Earth marine moist foam cleanser 120 ml

WellDerma WellDerma

ЦБ-00019815

WellDerma

Наявність: Немає в наявності

185грн

WellDerma Earth marine moist foam cleanser Зволожуюча пінка для вмивання 120 мл

Пінка для вмивання з морськими мінералами WellDerma Earth Marine Moist Foam Cleanser глибоко очищає шкіру, усуває надлишки шкірного себума і залишки макіяжу. Глибоко очищає пори і перешкоджає виникненню чорних цяток.

Засіб відновлює природний ліпідний бар'єр, який захищає від негативного впливу зовнішніх факторів.Пінка не пересушує шкіру, насичує її мінералами, зволожує, не викликає почуття стягнутості. Засіб збивається в пишну густу піну, яка глибоко проникає в пори і сприяє їх якісному очищенню.

Основні діючі компоненти:

Комплекс морських мінералів - ініціює регенерацію клітин, сприяє розгладженню невеликих зморшок, пом'якшує шкіру, знімає почервоніння. Покращує стан шкіри, живить її і глибоко зволожує. Крім того, сприяє виведенню шкідливих токсинів з клітин епідермісу.

Екстракт інжиру - нормалізує кислотно-лужний баланс шкіри, омолоджує, володіє легким ефектом ліфтингу. Має м'яку отшелушивающим дією.

Спосіб застосування:

Змішайте невелику кількість засобу з водою і збийте пінку. М'якими масажними рухами розподіліть пінку по шкіри, помасажуйте і змийте теплою водою.

Напиши відгук
WellDerma Освітлююча пінка-щітка для вмивання 60 мл

WellDerma Освітлююча пінка-щітка для вмивання 60 мл

WellDerma Gomdochi Foam Cleanser Blanche 60 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри