WellDerma Заспокійливий тонер з календулою 150 мл

WellDerma Заспокійливий тонер з календулою 150 мл

WellDerma Calendula Calming Soon Toner 150 ml

WellDerma WellDerma

ЦБ-00019814

WellDerma

Наявність: Немає в наявності

415грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: WellDerma

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Проблемна,суха, чутлива

Призначення: Відновлення,зволоження

WellDerma Calendula Calming Soon Toner Заспокійливий тонер з календулою 150 мл

Тонер для догляду за обличчям WellDerma Calendula Calming Soon Toner з екстрактом календули - це відмінний варіант для тих, хто має проблемну, жирну і чутливу шкіру, схильну до розширених пор. Тонер має легкий і приємний аромат, швидко поглинається, не залишає після себе дискомфортних відчуттів, дарує зволоженість і свіжість епідермісу.

Головним діючим компонентом засобу став натуральний екстракт календули, який володіє чудовими матуючими і заспокійливими властивостями, він допомагає позбутися від висипань і запалень, знімає почервоніння і подразнення, помітно освіжає і тонізує. Тонер допоможе вирішити проблему розширених пор, зробить епідерміс більш підтягнутим і свіжим, усуне свербіж, відчуття стягнутості після умивання, нормалізує гідробаланс шкіри.

Основні компоненти:

Екстракт календули має виражені заспокійливі властивості, швидко відновлює шкіру, пошкоджену пілінгами, а також тривалим перебуванням на відкритому сонці. Антибактеріальні властивості календули допомагають уберегти шкіру від запалень.

Екстракт зеленого чаю тонізує шкіру і помітно покращує колір обличчя, роблячи його більш свіжим і відпочившим. Володіє заспокійливими і протизапальними властивостями, допомагає позбутися від подразнень і висипань, нормалізує роботу сальних залоз.

Екстракт ромашки має протизапальні та антибактеріальні властивості, допомагає прибрати висипання, а також запобігти їх повторній появі, вирівнює і освітлює тон шкіри.

Пантенол ефективно пом'якшує і зволожує шкіру, загоює мікропошкодження шкіри.

Спосіб застосування:

Наносити на чисту шкіру відразу після вмивання.

Напиши відгук
WellDerma Освітлююча пінка-щітка для вмивання 60 мл

WellDerma Освітлююча пінка-щітка для вмивання 60 мл

WellDerma Gomdochi Foam Cleanser Blanche 60 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри