Esfolio Пінка для вмивання з червоним женьшенем

Esfolio Пінка для вмивання з червоним женьшенем

Esfolio Red Ginseng Cleansing Foam

Esfolio Esfolio

ЦБ-00009867

Esfolio

Наявність: Немає в наявності

145грн

Об'єм: 150 мл

Бренд: Esfolio

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Очищення

Вік: 18+

Esfolio Red Ginseng Cleansing Foam Пінка для вмивання з червоним женьшенем

Пінка для вмивання з червоним женьшенем від корейського бренду Esfolio гармонійно доповнить ваш щоденний ритуал догляду за шкірою, забезпечуючи їй дбайливу турботу і тривале відчуття комфорту. Косметичний продукт відрізняється чудовою якістю, ефективністю і збалансованим складом, завдяки чому він підійде власницям будь-якого типу шкіри.

«Аптечний» запах пінки властивий екстракту червоного женьшеню, який володіє рядом корисних властивостей: він стимулює процес клітинної регенерації і мікроциркуляцію крові, а також насичує шкіру вологою і тонізує її. Red Ginseng Cleansing Foam глибоко очищає шкірний покрив від залишків косметики, забруднень і надлишків себума, роблячи його шовковистим, гладким і свіжим. Будьте неповторною з Esfolio!

Спосіб застосування

Вспінити засіб у вологих долонях, нанести на вологу шкіру обличчя і масажними рухами очистити шкіру. Змити теплою водою.

Склад

water, Palmitic acid, Stearic acid, Glycerin, Myristic acid, Lauric acid, Potassium Hydroxide, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitan Olivate, Cocamide MIPA, Sodium Laureth Sulfate, Methylparaben, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Propylparaben, Fragrance, Allantoin, Disodium EDTA , Panax Ginseng Root Extract, PEG-14M.

Напиши відгук
Esfolio Вітамінна маска для рук і нігтів

Esfolio Вітамінна маска для рук і нігтів

Esfolio Hand & Nail Vital Mask 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри