Purito Weekend Getaway Kit

Purito Weekend Getaway Kit

Purito Набір міні-засобів для зволоження обличчя

Purito Purito

ЦБ-00024138

Purito

Наявність: Немає в наявності

810грн

Об'єм: 30 мл+20 мл+15 мл+15 мл

Бренд: Purito

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Від подразнення, Від сухості, Заспокійливе, Зволожуюче, Очищення, Сонцезахисне

Вік: 18+

Purito Weekend Getaway Kit Набір міні-засобів для зволоження обличчя

Purito Weekend Getaway Kit – набір із чотирьох необхідних базових міні засобів, які підходять для щоденного використання будь-якому типу шкіри завдяки заспокоюючим компонентам у складі кожного.

Продукти набору охоплюють всю рутину по догляду за шкірою, від очищення та зволоження до захисту від ультрафіолету. Завдяки такому догляду, шкіра буде мати здоровий вигляд та збалансований стан.

До набору входять: очищуючий гель, тонер, крем, сонцезахисний крем.

Набір підійде на подарунок, у подорожі або ж для знайомства та тестування засобів продукції Purito.

До набору входить: 

1. Слабокислотний гель для делікатного очищення шкіри PURITO Defence Barrier Ph Cleanser   30 мл

М'який очищуючий гель для обличчя, який  перетворюється в делікатну  пінку. Завдяки формулі з pH 5,5 гель не руйнує природний захисний бар'єр шкіри, роблячи її зволоженою, м'якою і очищеною.  Містить рослинні інгредієнти, які підходять для чутливої шкіри: олія чайного дерева, екстракт центели і екстракт грейпфрута. Видаляє забруднення і залишки макіяжу, не пересушуючи і не дратуючи шкіру

2.Сонцезахисний крем для обличчя PURITO Daily Go-To Sunscreen SPF 50+/PA++++ 15 мл

Гіпоалергенний cонцезахисний крем містить як хімічні, так і фізичні фільтри, щоб забезпечити високий захист широкого спектра від UVA / UVB променів. Ніжна зволожуюча формула без ароматизаторів миттєво тане на шкірі, забезпечуючи рівномірне нанесення. Легка текстура залишає чистий фініш без білого відтінку. Не містить спирт, парабени, мінеральні масла, штучні ароматизатори

3. Глибоко зволожуючий тонер для обличчя PURITO DermHA-3 Liquid 20 мл

Інтенсивно зволожуючий тонік, призначений для догляду за всіма типами шкіри. Засіб містить корисні активні речовини. Гіалуронат натрію зволожує і ревіталізує шкіру, залишаючи її гладенькою та здоровою. Пантенол зволожує, заспокоює, зміцнює шкіру і захищає її від подразнення. Алантоїн зменшує запалення та стимулює процеси відновлення.  Не містить в складі ефірних масел, ароматизаторів, спирту.

4. Відновлюючий захисний крем для обличчя  з пантенолом PURITO B5 Panthenol Re-barrier Cream 15 мл

Крем-бар'єр, що відновлює захисну ліпідну мантію шкіри. Інтенсивно зволожує та рівномірно розподіляє та утримує вологу у внутрішніх шарах епідермісу, підвищує тургор. Усуває неприємні відчуття сухості та стягнутості, лущення, пом'якшує огрубілості, знімає почервоніння та свербіння. Засіб відновлює запалену та потріскану шкіру, заспокоює, живить і дбайливо захищає обличчя у зимовий період. Регулярне використання забезпечує шкірі м'якість, гладкість, здорове та гарне сяйво. Легка вершкова консистенція PURITO B5 Panthenol Re-barrier Cream миттєво вбирається та покриває її невидимим захисним шаром. Продукт має безпечний гіпоалергенний склад без шкідливих речовин, є cruelty-free, не тестується на тваринах та підійде для веганів. Дерматологічно протестований та визнаний повністю безпечним за підвищеної чутливості.

Напиши відгук
Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Крем під очі центелою без масел 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри