Purito AHA BHA Refreshing Solution 100 ml

Purito AHA BHA Refreshing Solution 100 ml

Purito Освіжаючий кислотний тонер 100 мл

Purito Purito

ЦБ-00020715

Purito

Наявність: Є в наявності

699грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Purito

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Проникає в пори і сприяє позбавленню від запальних елементів, чорних цяток і сальних пробок, вирівнює рельєф, звужує розширені пори

Purito AHA BHA Refreshing Solution Освіжаючий кислотний тонер 100 мл

Purito AHA BHA refreshing solution тонер з кислотами для м'якого відлущення ороговілих клітин, вирівнює рельєф, звужує пори і усуває комедони (чорні цятки) . У складі AHA і BHA кислоти, які мають протизапальні та антибактеріальні властивості, зменшує запалення, регулює виділення шкірного себума і надають шкірі здорового сяйва.

Purito AHA BHA Refreshing Solutio містить:

Гліколева кислота (7%) має невелику молекулярну масу, тому вона має високу проникаючу здатність і діє глибоко в епідермісі. Має протизапальний ефект, м'яко відлущує і оновлює верхній шар шкіри, вирівнює колір обличчя, усуває пігментні плями і підвищує еластичність шкіри

Саліцилова кислоти (2%) має антибактеріальну, протизапальну дію. Проникає в пори і сприяє позбавленню від запальних елементів, чорних цяток і сальних пробок, вирівнює рельєф, звужує розширені пори.

Гідролат кори білої верби проникає глибоко в осередок запального процесу, вбиває шкідливі мікроби і бактерії, перешкоджає їх розмноженню, усуває акне, комедони, чорні цятки, сальні пробки, розгладжує шкіру і регулює вироблення шкірного сала.

Спосіб застосування:

Нанесіть тонер на ватний диск і протріть їм попередньо очищену шкіру. Завершіть кремом. Використовуйте від 2 до 4 разів на тиждень у вечірній догляд.

Напиши відгук
Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Крем під очі центелою без масел 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри