Purito BB-крем з екстрактом центели № 21

Purito BB-крем з екстрактом центели № 21

Purito Cica Clearing BB Cream № 21 

Purito Purito

ЦБ-00020007

Purito

Наявність: Є в наявності

549грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Purito

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів ,особливо для чутливої

Призначення: Маскує, звужує пори, захист від сонця,знімає запалення та подразнення

Purito Cica Clearing BB Cream BB-крем з екстрактом центели № 21 

BB-крем для чутливої ​​шкіри з екстрактом центели вирівнює тон шкіри, маскує недосконалості і надає природний сяючий фініш. Захищає шкіру від впливу UVA і UVB променів протягом дня. BB-крем підсилює захисні властивості шкіри, робить її менш чутливою до зовнішнього агресивного впливу.Покращує процеси відновлення і загоєння, заспокоює подразнення.

У крему легка, невагома текстура. Легко підлаштовується під колір шкіри, швидко поглинається, не залишає липкості .Не містить штучних ароматизаторів, парабенів і ефірних масел, завдяки чому підходить для чутливої ​​шкіри.ББ-крем володіє сонцезахисним фактором SPF38 / PA +++, захищає шкіру від активного впливу ультрафіолету, зменшує небажану пігментацію і уповільнює процеси старіння. 100% веганські формула.

Екстракт центели азіатської стимулює синтез гіалуронової кислоти, підтримує шкіру зволоженою. Знімає подразнення і набряклість, надає ранозагоювальну і антибактеріальну дію.

Ніацинамід покращує бар'єрні функції шкіри, регулює процеси відновлення і регенерації. Допомагає боротися з гіперпігментацією.

Аденозин впливає на синтез колагену і еластину. Знижує глибину зморшок, вирівнює рельєф шкіри, уповільнює розвиток вікових процесів.

Мадекасова кислота заспокоює запалення і подразнення, зменшує набряклість. Має антивіковий вплив, оновлює і активно зволожує клітини епідермісу.

Спосіб застосування:

Нанесіть необхідну кількість засобу і рівномірно розтушуйте за допомогою спонжа, кисті або подушечок пальців.

Напиши відгук
Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Centella Unscented Eye Cream 30 ml

Purito Крем під очі центелою без масел 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри