HiSkin Crazy Hair 100ml Олійка мікс для волосся апельсин

HiSkin Crazy Hair Orange Oil Mix For Low & Medium Porosity 100 ml

HiSkin Мікс олій для змащування волосся середньої та низької пористості "Апельсин" 100 мл 

HiSkin HiSkin

ЦБ-00031312

HiSkin

Наявність: Немає в наявності

222грн

Об'єм: 100 ml

Тип волося: Низькопористе

Бренд: HiSkin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Польща

Призначення: живлення, зволоження, пом'якшення

HiSkin Crazy Hair Orange Oil Mix For Low & Medium Porosity Мікс олій для змащування волосся середньої та низької пористості "Апельсин" 100 мл 

Масляна суміш для волосся з апельсином Crazy Hair HiSkin - ваш ідеальний партнер для догляду за волоссям! 

Насичена чотирма рослинними оліями – рисовою, соняшниковою, авокадо та солодкого мигдалю – вона спеціально створена для волосся з низькою та середньою пористістю. Розмір часток масел дозволяє їм проникати в кутикули волосся, зберігаючи зволоження і роблячи волосся здоровим, м'яким і гладким. Ароматична апельсинова олія надає волоссю додаткового блиску та м'якості. 

Використовуйте невелику кількість олії на сухому волоссі, залиште на 30-60 хвилин (можна на ніч!) і насолоджуйтесь WOW-ефектом. Якщо у вас сухе та пошкоджене волосся, ми рекомендуємо обробку олією разом із кондиціонером для посилення ефекту.

З'єднайте масло з кондиціонером, щоб переконатися, що всі частинки олій проникли у кутикули волосся. Щоб ефективно видалити масляну суміш, намочіть волосся теплою водою, нанесіть відповідну кількість кондиціонера та залиште на 20 хвилин до миття волосся шампунем.

Спосіб застосування:

Емульгувати олію з кондиціонером — щоб ефективно змити олію з волосся, перед миттям замочити волосся, злити з нього зайву воду й нанести потрібну кількість кондиціонеру на 20 хвилин, потім вимити волосся шампунем.

Склад:

Oryza Sativa Bran Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Tocopherol, Limonene, Linalool.

Напиши відгук
HiSkin Crazy Hair Heat Protectant Spray Pink Grapefruit 100 ml

HiSkin Crazy Hair Heat Protectant Spray Pink Grapefruit 100 ml

HiSkin Термозахисний спрей для волосся "Рожевий грейпфрут" 100 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри