HiSkin Crazy Body 250ml Піна для душу з ароматом Marshmallow

HiSkin Crazy Body Bath & Shower Liquid Marshmallow 250 ml

HiSkin Піна для ванни й душу "Зефір" 250 мл

HiSkin HiSkin

ЦБ-00031289

HiSkin

Наявність: Немає в наявності

140грн

Об'єм: 250 ml

Бренд: HiSkin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Польща

Призначення: зволоження, очищення, пом'якшення

HiSkin Crazy Body Bath & Shower Liquid Marshmallow Піна для ванни й душу "Зефір" 250 мл

Гель-піна надасть вашій шкірі неймовірний блиск і забезпечить її м'якістю та гладкістю, яку ви відчуєте ще довго після прийняття розслаблюючої ванни.

Особливістю цієї гель-піни є частинки, що світяться, які створюють ефект зоряного неба прямо у вашій ванні. Ви забудете про повсякденні турботи і просто насолодитеся моментом, занурюючись у неймовірний аромат, який оточує вас та наповнює ванну кімнату.

Гель-піна для ванн не тільки надає вашій шкірі естетичного ефекту, але й забезпечує її повноцінний догляд. Рожева вода тонізує, зволожує та заспокоює шкіру, роблячи її м'якою та гладкою на дотик. Екстракт алое зволожує шкіру та заспокоює подразнення, а трегалоза – дисахарид, який відповідає за належне зволоження шкіри та захист шкіри від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Рис і масла жожоба забезпечують необхідне зволоження і залишають на шкірі приємну захисну плівку.

Спосіб застосування:

Нанесіть на вологе тіло та помасажуйте до утворення піни, потім змийте водою.       

Склад:

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Triethanolamine, Acrylates Copolymer, Glycerin, Oryza Sativa Bran Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Rosa Damascena Flower Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Urea, Trehalose, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Sodium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Tetrasodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Citric Acid, Calcium Sodium Borosilicate, CI 16035, CI 77861, CI 77891.

Напиши відгук
HiSkin Crazy Hair Heat Protectant Spray Pink Grapefruit 100 ml

HiSkin Crazy Hair Heat Protectant Spray Pink Grapefruit 100 ml

HiSkin Термозахисний спрей для волосся "Рожевий грейпфрут" 100 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри