Bilou Orange lemonade 200ml

Bilou Orange lemonade 200ml

Bilou Orange lemonade Пінка для душу 200 мл

ЦБ-00023096

Наявність: Немає в наявності

330грн

Об'єм: 200 мл

Бренд: Bilou

Класифікація: Мас маркет

Країна виробник: Німеччина

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Очищення, зволоження, живлення

Bilou Orange lemonade Пінка для душу 200 мл

Пінка для душу пахне як літній апельсиновий лимонад. Вона м'яко огортає шкіру, делікатно очищаючи і водночас зволожуючи її. Після прийняття ванни з цим засобом шкіра стає м'якою та бархатистою, без натяку на сухість чи стягнутість. Засіб ніжно та делікатно позбавляє вашу шкіру від повсякденних забруднень, пилу та надлишків себуму. Активні компоненти ефективно звільняють пори від токсинів та шлаків, роблячи шкіру здоровою та сяючою.

Активні компоненти:

  • екстракт алоє вера. Володіє численними цілющими властивостями, заспокоює, відновлює пошкоджені тканини, запобігає сухості, знижує видимість розтяжок, допомагає зберегти дерму молодою і красивою.
  • мигдальне масло. Надає чудодійний вплив на епідерміс: живить, насичує вітамінами і мінеральними речовинами, прискорює регенерацію клітин, підвищує тонус і пружність, регулює роботу сальних залоз.
  • масло авокадо. Благотворно впливає на загальний стан шкірного покриву, робить його гладким та оксамитовим.

Спосіб використання: струсіть флакон перед використанням, тримайте у вертикальному положенні під час розпилення, нанесіть піну для душу в руки і рівномірно розподіліть її по вологій шкірі. Ретельно змийте.

Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Butane, Disodium Cocoamphodiacetate, Parfum, Propane, Limonene, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Aloe Barbadensis Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Citric Acid, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Dipropylene Glycol, Citral

Напиши відгук
Rituals Karma shower oil 200ml Масло для душу

Rituals Karma shower oil 200ml Масло для душу

Rituals Масло для душу 200 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри