Davines Ol Hair Butter 250ml Живильне масло для волосся

Davines OI Hair Butter 250 ml

Davines Поживна олія для абсолютної краси волосся 250 мл 

Davines Davines

ЦБ-00030936

Davines

Наявність: Є в наявності

1380грн

Об'єм: 250 мл

Тип волося: Всі типи

Бренд: Davines

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Італія

Час застосування: Універсальний

Призначення: живлення, пом'якшення

Davines OI Hair Butter Поживна олія для абсолютної краси волосся 250 мл 

Масло OI HAIR BUTTER надає додаткове живлення волоссю. Підходить для всіх типів волосся. Миттєвий результат вже після першого застосування: м’яке, слухняне волосся у поєднанні з ефектом антифриз.

Звісно, основним і незмінним інгредієнтом лінії OI  є олія руку (аннато). Вона добувається у тропічних лісах Амазонки та має безліч корисних властивостей. Масло руку збагачене Бета-каротином, має антиоксидантну та реструктуризуючу дію на волосся. Вона захищає волосся від ультрафіолетових (UVA/UVB) променів, запобігає старінню. Олія насичена мікроелементами, які надають волоссю  еластичності, та запобігають ламкості. Також олія аннато містить елагову кислоту, що активно нейтралізує вільні радикали.  

Спосіб застосування:

Тонке волосся: нанесіть невелику кількість масла на руки, а потім на сухе волосся перед миттям. Залиште на 5-10 хвилин, змийте, та використайте шампунь. 

Нормальне та густе волосся: після миття голови нанесіть на вологе волосся і залиште його на 5-10 хвилин. Прочешіть і ретельно промийте. Волосся, що потребує спеціального живлення: застосовувати як до, так і після миття голови, дотримуючись наведених вище інструкцій.   

Склад:

AQUA / WATER / EAU, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, DIMETHICONE, CETRIMONIUM CHLORIDE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, BEHENYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-10 PENTASTEARATE, GLYCERYL STEARATE, QUATERNIUM-87, PARFUM / FRAGRANCE, ISOPROPYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, C15-19 ALKANE, DIMETHICONOL, SILICONE QUATERNIUM-22, SODIUM BENZOATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, DISODIUM EDTA, ORYZA SATIVA CERA / ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX, DIPROPYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-3 CAPRATE, CITRIC ACID, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, SORBITAN ISOSTEARATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LACTIC ACID, TOCOPHEROL, CITRONELLOL, GERANIOL, PALMITAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, PROPYLENE GLYCOL, BIXA ORELLANA SEED OIL.

Напиши відгук
Davines Hair Refresher 150 ml

Davines Hair Refresher 150 ml

Сухий шампунь 150 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри