Farm Stay Крем під очі з колагеном 50 мл

Farm Stay Крем під очі з колагеном 50 мл

Farm Stay Collagen Water Full Moist Eye Cream

FarmStay FarmStay

ЦБ-00016592

FarmStay

Наявність: Немає в наявності

245грн

Об'єм: 50 мл

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Пом'якшення

Вік: 35+

Farm Stay Collagen Water Full Moist Eye Cream Зволожуючий крем для зони навколо очей з колагеном

Легка текстура крему Collagen Water Full Moist Eye Cream допомагає згладити видимі ознаки старіння тонкої і вразливої шкіри навколо очей, забезпечує зволоження і захист, усуває набряклість і зневоднення, зникають «гусячі лапки», колір шкірного покриву навколо очей поліпшується, заповнює недолік речовин і активізуються функціональні процеси.

Гідролізований колаген - активний колаген, максимально засвоюється організмом. Це структурний білок, що забезпечує еластичність шкіри, а також володіє яскраво вираженими зволожуючими здібностями. Надає шкірі еластичність, підвищує тургор, розгладжує дрібні зморшки, забезпечує миттєвий ліфтинг-ефект. Комплекс 5 рослинних екстрактів (квітів білого персика, магнолії, камелії, фрезії і сливи) дозволяє глибоко і надовго зволожити шкіру і підтримувати її в чудовому стані. Запобігає зневодненню і появі перших зморшок.

Ретинол захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища, ультрафіолетового випромінювання, руйнівного впливу вільних радикалів. Покращує кровопостачання шкіри і зміцнює судини, захищає шкіру від появи зморшок. Ніацинамід відновлює порушений бар'єр шкіри і зменшує втрату вологи, також регулює вироблення меланіну, бореться з пігментацією, а також допомагає боротися із запаленнями.

Спосіб застосування

Невелику кількість крему нанесіть вранці і ввечері на шкіру навколо очей.

Склад

Напиши відгук
Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

Farm stay Антивіковий крем з керамідами для шкіри навколо очей 50 мл

FarmStay Ceramide Age Corrector Eye Cream

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри