La'dor Eco Silk-Ring Hair Essence 160ml

La'dor Eco Silk-Ring Hair Essence 160ml

La'dor Есенція для пошкодженого волосся 160 мл 

ЦБ-00024284

Наявність: Немає в наявності

399грн

Об'єм: 160 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Час застосування: Універсальний

Призначення: відновлення, для блиску, живлення, пом'якшення, розгладження, термозахист

Тип волосся: ламке, сухе

La'dor Eco Silk-Ring Hair Essence Есенція для пошкодженого волосся 160 мл 

Постійне використання праски, фена, плойки, а також вплив морозу і сонячних променів послаблює волосся, робить його тонким і ламким. Кутикула піднімається, волосяна нитка стає пористою, вона не в змозі утримувати вологу. Незахищене волосся ще більше схильне до негативного впливу.

Прекрасним універсальним захисним засобом є есенція для пошкодженого волосся бренда La'dor. Призначена для ослабленого волосся, вона створює захисну плівку, яка нейтралізує дію температур і ультрафіолету. Активні компоненти проникають глибоко всередину волосин, відновлюють їх структуру і цілісність.

В результаті застосування есенції волосся стає гладеньким і захищеним, повертається природний блиск і пружність.

Спосіб застосування:

Відновлює есенція La'dor Eco Silk-Ring Hair Essence має 3 різних способу застосування: 1. Для догляду і лікування пошкодженого волосся сироватка наноситься на ретельно помите, майже сухе волосся. 2. Для термозахисту есенція наноситься безпосередньо перед сушінням феном і подальшим укладанням. 3. Щоб отримати ефект ламінування пасом, есенція наноситься на вологе волосся. Після нанесення локони прогріваються феном.

Склад:

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Disiloxane, Denatured alcohol, Cyclohexasiloxane, Jojoba Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hydrolyzed Silk, Fragrance

Напиши відгук
Daeng Gi Meo Ri Honey Therapy Hair Mist

Daeng Gi Meo Ri Honey Therapy Hair Mist

Міст для волосся з бджолиним маточним молочком 250 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри