Daeng Gi Meo Ri Есенція зволожуюча для відновлення волосся 100 мл

Daeng Gi Meo Ri Есенція зволожуюча для відновлення волосся 100 мл

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Hair Essence 100 ml

Daeng Gi Meo Ri Daeng Gi Meo Ri

ЦБ-00010078

Daeng Gi Meo Ri

Наявність: Є в наявності

295грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Daeng Gi Meo Ri

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: Зволожує ,відновлює , насичую їх корисними мікроелементами та вітамінами

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Hair Essence Есенція зволожуюча для відновлення волосся 100 мл

Vitalizing Hair Essence, Daeng Gi Meo Ri - Есенція для волосся призначена для інтенсивного живлення, зволоження і відновлення локонів. Комплекс рослинних екстрактів, лецитин і пантенол забезпечують зволоження, зміцнюють коріння волосся і покращують кровообіг. Засіб захищає від УФ-променів і володіє анти-статичним ефектом.

Активний компонент есенції - настій айри болотної, з давніх часів використовується в Кореї для догляду за волоссям. Він зміцнює коріння волосся, перешкоджає випадінню волосся, зволожує волосся і робить їх слухняними і гладкими. До складу есенції також входить комплекс ферментованих рослинних екстрактів (U-turn Complex), що складається з центели азіатської, гледичиї китайської, хаутінії сердцелисної, оксамиту амурського, горця японського, чорноголова та пупирніка японського. Процес ферментації збільшує концентрацію корисних речовин і підсилює ефективність впливу екстрактів.

Есенція також містить масло соняшнику, що захищає волосся і запобігає їх пошкодження сонячним випромінюванням; пантенол, зволожуючий волосся; гідролізований шовк, що надає волоссю гладкість і шовковистість; кератин відновлює структуру волосся.

Спосіб застосування:

Перед використанням добре збовтайте флакон. Розпорошите рівномірно на сухе або вологе волосся на відстані близько 10 см.

Напиши відгук
Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Відновлюючий шампунь 700 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри