Регенеуюча емульсія для шкіри голови проти випадіння

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Scalp Pack For Hair-Loss

Daeng Gi Meo Ri Регенерувальна емульсія для шкіри голови проти випадіння волосся

Daeng Gi Meo Ri Daeng Gi Meo Ri

ЦБ-00018942

Daeng Gi Meo Ri

Наявність: Є в наявності

545грн

Об'єм: 145 ml

Тип волося: Всі типи

Бренд: Daeng Gi Meo Ri

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Корея

Призначення: від випадіння волосся, відновлення, живлення, зміцнення

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Scalp Pack For Hair-Loss Регенерувальна емульсія для шкіри голови проти випадіння волосся

Регенерувальна емульсія для шкіри голови надійно захищає волосся від випадіння, ефективно впливаючи на корені та стрижень волосся. Активні компоненти засобу активізують здатність клітин утримувати вологу та дію корисних речовин, які насичують шкіру вітамінами та мікроелементами.

Регулярне застосування косметичного засобу створює сприятливі умови для захисту волосся від агресивного зовнішнього впливу, огортаючи своєрідною живильною маскою з концентрованих рослинних екстрактів для глибокого та ефективного профілактичного та терапевтичного впливу на шкіру голови та волосся.

Спосіб застосування:

Вимити волосся та шкіру голови за допомогою шампуню Vitalizing Shampoo, нанести емульсію, втираючи кінчиками пальців у шкіру голови до повного вбирання (емульсію можна використовувати 2-3 рази на тиждень). Курс лікування становить 3-6 місяців. Перед використанням струсити флакон. Не змивати. При потраплянні в очі негайно промити водою.

Склад:

Water, Disodium EDTA, Panthenol, Allantoin, Propylene Glycol, Menthol , Salicylic Acid, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Alcohol, Methylparaben, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Angelica Acutiloba Root Extract , Acorus Calamus Root Extract, Cnidium Officinale Root Extract, Panax Ginseng root Extract, Artemisia Vulgaris Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Triethanolamine, Xanthan Gum

Напиши відгук
Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Egg Planet Keratin Shampoo 700 ml

Daeng Gi Meo Ri Відновлюючий шампунь 700 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри