Lee Stafford Кондиціонер для посилення росту волосся, 200 мл

Lee Stafford Кондиціонер для посилення росту волосся, 200 мл

Lee Stafford Hair Growth Conditioner

Lee Stafford Lee Stafford

ЦБ-00015613

Lee Stafford

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 200 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Час застосування: Універсальний

Призначення: Захист кольору волосся, живлення

Тип волосся: Всі типи волосся

Lee Stafford Hair Growth Conditioner Кондиціонер для росту волосся  

Це густий кремоподібний кондиціонер, який живить шкіру голови, тим самим створюючи відмінну базу для швидкого і ефективного зростання здорового і сильного волосся. Він зволожує волосся від самих коренів до кінчиків, а також запобігає ламкості, допомагаючи їм стати довгим і красивим. 

Кондиціонер містить екстракти лимона і яблука для додання блиску. Формула насичена екстрактом зеленого чаю - антиоксидантом, який допомагає захищати від пошкоджень, що викликаються термічним впливом і впливом різних чинників навколишнього середовища. Завдяки пом'якшувальній формулі засіб належним чином зволожує, збільшує об'єм, покращуючи зовнішній вигляд волосся. Спеціальний комплекс оздоровлює шкіру голови. З таким кондиціонером кучері стають м'якими, повертають природний блиск і знаходять шикарний обсяг.

Творець бренду Lee Stafford нагадує, що якщо не плекати землю, то на ній ніколи не виростити гарних квітів. Тому запропонував чудовий засіб, призначений для стимулювання зростання локонів, щоб допомогти волоссю будь-якого типу досягти максимальної можливої ​​довжини.

Спосіб застосування

Нанесіть невелику кількість кондиціонера на вологе вимите волосся і потримайте 2-3 хвилини. Потім ретельно змийте засіб теплою водою.

Напиши відгук
Lee Stafford Сироватка для посилення росту волосся, 100 мл

Lee Stafford Сироватка для посилення росту волосся, 100 мл

Lee Stafford Hair Growth Scalp Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри