Lee Stafford Маска для фарбованого волосся 200 мл

Lee Stafford Маска для фарбованого волосся 200 мл

Lee Stafford Bleach Blonde Treatment 200 ml

Lee Stafford Lee Stafford

ЦБ-00015610

Lee Stafford

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 200 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Тип волосся: Фарбоване

Lee Stafford Bleach Blonde Treatment Інтенсивно зволожуюча маска для фарбованого волосся

Багато жінок, які мріють про шикарні золотисті локони, йдуть на великі жертви, піддаючи своє волосся хімічному освітленню. Після таких маніпуляцій волосся стає тонше і слабше. Щоб ваша зачіска не втратила свою бездоганну красу, необхідно надати посилену турботу ослабленому волоссю, що втратило природний захист. Інтенсивно зволожуюча маска для освітленого волосся Bleach Blonde Treatment (200 мл) від англійської компанії Lee Stafford візьме на себе цю рятівну місію.

До складу маски входить ромашка, пантенол, насіння морінгі (її ще називають «чудо-дерево»). Кожен з цих компонентів містить ультрафільтри, що захищають волосся від шкідливого впливу зовнішнього середовища. Сухі, тендітні, ламкі вони вдихнуть рятівне повітря зволоження, живлення і захисту, створений маскою Bleach Blonde Treatment.

Унікальна маска прибирає жовтизну, надаючи локонам благородний, дорогий, платиновий відтінок. Ніжно піклуючись про кожну волосину, маска швидко вбирається, не обтяжуючи і не роблячи волосся жирним. Універсальний склад підійде до будь-якого типу шкіри голови, роблячи освітлене волосся сильним, густим, блискучим і здоровим. Подаруйте своєму волоссю частинку радості з маскою Bleach Blonde Treatment!

Напиши відгук
Lee Stafford Сироватка для посилення росту волосся, 100 мл

Lee Stafford Сироватка для посилення росту волосся, 100 мл

Lee Stafford Hair Growth Scalp Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри