Lee Stafford Маска для посиленого росту волосся, 200 мл

Lee Stafford Маска для посиленого росту волосся 200 мл

Lee Stafford Hair Growth Treatment

Lee Stafford Lee Stafford

ЦБ-00015618

Lee Stafford

Наявність: Немає в наявності

365грн

Об'єм: 200 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Тип волосся: Всі типи волосся

Lee Stafford Hair Growth Treatment Маска для росту волосся

Часто відбувається, що волосся не встигає досягати максимальної довжини через те, що пошкоджується і ламається. Це стає справжньою катастрофою для тих, хто намагається відростити довгі локони. На допомогу прийшов турботливий бренд Lee Stafford, розробивши чудовий косметичний продукт для росту волосся.

Маска відрізняється пом'якшувальною формулою, приємним ягідним запахом, ніжною консистенцією і кремовим кольором. Вона прекрасно справляється з ушкодженнями волосся, зволожує шкіру голови, збільшує об'єм і швидко покращує зовнішній вигляд локонів. Завдяки цьому волосини швидше ростуть, сповільнюється їх випадання.

Неперевершений засіб на клітинному рівні зупиняє процес старіння, покращує стан волосся по всій довжині за рахунок спеціального комплексу на основі безлічі протеїнів. Цей комплекс збагачує фолікули волосся, тим самим оздоровлюючи шкіру голови, робить волосся міцніше, покращуючи їх стан. Заспокійливий склад маски зменшує подразнення, прекрасно зволожує шкіру голови, забезпечуючи основу для зростання і досягнення максимально можливої ​​довжини.

Спосіб застосування

Використовуйте маску після нанесення шампуню і перед використанням кондиціонера. Розподіліть маску рівномірно по всій довжині волосся масажними рухами від коренів до кінчиків. Залиште маску на 5 хвилин, потім змийте. Користуйтеся маскою кожен раз під час миття голови поки стан Вашого волосся Вас не задовільнить, потім достатньо використовувати маску 1 раз в тиждень, для підтримки ідеального стану волосся і досягнення бажаної довжини.

Напиши відгук
Lee Stafford Сироватка для посилення росту волосся, 100 мл

Lee Stafford Сироватка для посилення росту волосся, 100 мл

Lee Stafford Hair Growth Scalp Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри