Biosilk Незмиваючий кондиціонер для захисту кольору 167 мл

Biosilk Незмиваючий кондиціонер для захисту кольору 167 мл

Biosilk Color Therapy Lock and Protect Leave In Treatment

ЦБ-00005001

Наявність: Немає в наявності

465грн

Об'єм: 167 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Захист кольору волосся

Тип волосся: Фарбоване

Biosilk Color Therapy Lock and Protect Leave In Treatment Незмивний кондиціонер для захисту кольору пофарбованого волосся з UV-фільтрами

Ви любите експериментувати з образами і міняти колір волосся? Тоді вам не з чуток знайома проблема посічених кінчиків, тьмяності локонів і швидке вимивання кольору. На жаль, агресивні компоненти фарб негативно впливають на стан шевелюри, а звичайні засоби по догляду за волоссям лише посилюють ці наслідки. Якщо ваше волосся втратило колишню красу, не поспішайте обрізати його - скористайтеся унікальним продуктом від американського бренду BioSilk!

Незмивний кондиціонер для захисту кольору пофарбованого волосся з UV-фільтрами ідеально підійде як для брюнеток, так і для блондинок. Він розкриє всю глибину тону і подарує локонам сліпучий блиск. Ефективна формула огортає кожну волосинку захисною невагомою плівкою, захищаючи пасма від негативного впливу приладів і засобів для укладання, перепадів температур, вітру і вологи. Успішно бореться з проблемою посічених кінчиків і сухістю. Дозвольте собі виглядати бездоганно - з BioSilk це так просто!

Спосіб застосування

Після застосування шампуню, нанести на підсушене рушником волосся, зробити укладку. Не змивати.

Склад

Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Cyclotetrasiloxane, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Fragrance (Parfum), Aspalathus Linearis Leaf Extract, Maltodextrin, Phyllostachis Bambusoides Rhizome (Bamboo) Extract, Ribes Grossularia Fruit (Gooseberry) Extract, Hydrolyzed Silk, Quaternium-96, Rapeseedamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate, Dipropylene Glycol, Propanediol, Passiflora Edulis Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride, Polysilicone-19, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Trideceth-8, Polysilicone-15, Bis-Diisopropanolamino-PG-Propyl Dimethicone/Bis-Isobutyl PEG-14 Copolymer, Polysorbate 20,Butyloctanol, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Dimethiconol, Sodium Polyacrylate, Trideceth-6, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool.

Напиши відгук
BioSilk Рідкий шовк для волосся, 167 мл

BioSilk Рідкий шовк для волосся, 167 мл

BioSilk Silk Therapy Lite Silk Treatment

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри