BioSilk Рідкий шовк для волосся, 167 мл

BioSilk Рідкий шовк для волосся, 167 мл

BioSilk Silk Therapy Lite Silk Treatment

ЦБ-00005606

Наявність: Немає в наявності

465грн

Об'єм: 167 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження

Тип волосся: Всі типи волосся

BioSilk Silk Therapy Lite Silk Treatment Незмивний рідкий шовк для волосся

Гарне волосся - мрія кожної жінки. На жаль, не всіх природа щедро обдарувала розкішною шевелюрою. Ось і вдаються красуні до всяких хитрощів: кардинально змінюють колір волосся, вдаються до хімічної завивки і фарбування, використовують стайлери і плойки. На жаль, такі експерименти негативно позначаються на стані волосся: воно стає тьмяним, ламким, січеться на кінчиках. Як же уникнути цих проблем і дати своїй шевелюрі «друге життя»?

Відкрийте для себе силу рідкого шовку від косметичного американського бренду BioSilk! Незмивний рідкий шовк для волосся стане справжньою знахідкою для жінок, які зневірилися повернути пасмам природну силу. Продукт проникає в глибину кожного волоска, насичуючи цілющою вологою і відновлюючи пошкоджені ділянки на поверхні. Лікує посічені кінчики, дарує м'якість і красивий блиск. Всього кілька крапель рідкого шовку - і ви знову чарівні!

Спосіб застосування

Нанести гель на вологе волосся, рівномірно розподілити по волоссю і висушити феном.

Склад

Cyclomethicone, Dimethicone, SD Alcohol 40-B, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, Panthenol, Phenoxyethanol,Methylparaben, Propylparaben, Parfum (Fragrance). Hexyl Cinnamic Aldehyde, Benzyl Benzoate, Linalool, Gamma Methyl Ionone, Citronellol, Lilial, Hydroxy Citronellol, Geraniol, Eugenol.

Напиши відгук
BioSilk Рідкий шовк для волосся, 167 мл

BioSilk Рідкий шовк для волосся, 167 мл

BioSilk Silk Therapy Lite Silk Treatment

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри