Moroccanoil Засіб відновлюючий для догляду за фарбованим світлим тонким волоссям, 100 мл

Moroccanoil Засіб відновлюючий для догляду за фарбованим світлим тонким волоссям, 100 мл

Moroccanoil Treatment For Fine And Light-Colored Hair

Moroccanоil Moroccanоil

ЦБ-00015529

Moroccanоil

Наявність: Немає в наявності

985грн

Об'єм: 100 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Ізраїль

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення

Тип волосся: Фарбоване

Moroccanoil Treatment For Fine And Light-Colored Hair Відновлююче масло для тонкого і фарбованого світлого волосся

Якщо ваше волосся пошкоджене, якщо стало тонше, січеться і випадає, не впадайте у відчай. Вам на допомогу прийде відновлюючий засіб для догляду за волоссям від Moroccanoil. Цей натуральний косметичний продукт вилікує і оздоровить навіть найслабше і пошкоджене волосся. Засіб наповнить силою кожну волосину, зміцнить, зробить волосся міцним і еластичним; забезпечить щедре підживлення і надійний захист.

У складі відновлюючого масла рясніє екстракт лляного насіння і масло арганії. Корисні речовини регенерують структуру волосся, лікуючи пошкодження. Компоненти позбавляють волосся від ламкості і посічених кінчиків, дарують розкішний блиск. Особливо ретельно даний засіб піклується про світле волосся. Засіб захищає волосся від яскравого сонця і шкідливого впливу навколишнього середовища.

Повернути ослабленому волоссю здоров'я і силу нескладно! Для цього вам потрібно лише доглядати за ними з відновлюючим засобом від Moroccanoil.

Спосіб застосування

Нанесіть на чисте вологе волосся, для цього між долонь розітріть невелику кількість масла і рівномірно розподіліть по всій довжині волосся, відступаючи від коріння кілька сантиметрів. Просушіть волосся феном або дайте їм висохнути природним шляхом. Після укладання також рекомендується нанести засіб на сухе волосся для додання волоссю додаткового блиску і м'якості. Також рекомендується наносити Moroccanoil Light перед фарбуванням або хімічною обробкою по всій довжині волосся і додавати засіб в фарбу для отримання більш насиченого і стійкого кольору.

Склад

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Argania Spinoza (Argan) Kernel Oil, Parfum/Fragrance, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, CI 26100 (Red 17), CI 47000 (Yellow 11).

Напиши відгук
Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Ceramic Brush 55 mm

Moroccanoil Керамічна щітка кругла, 55 мм

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри