Lee Stafford Кондиціонер для кучерявого волосся, 250 мл

Lee Stafford Кондиціонер для кучерявого волосся, 250 мл

Lee Stafford Here Come the Curls Conditioner

Lee Stafford Lee Stafford

ЦБ-00015609

Lee Stafford

Наявність: Немає в наявності

345грн

Об'єм: 250 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Великобританія

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення, Пом'якшення, Розгладження

Тип волосся: Кучеряве

Lee Stafford Here Come the Curls Conditioner Кондиціонер для кучерявого волосся

Кучеряве волосся майже завжди неслухняне та пористе, воно плутається та його складно розчесати. Британський бренд Lee Stafford створив продукт, інтенсивно зволожуючий та відновлюючий. Він дарує неймовірний блиск і м'якість, зберігає пружність кучерів. Here Come the Curls Conditioner, завдяки натуральним компонентам в своєму складі, захищає волосся від втрати вологи, негативного впливу високих температур і УФ-променів.

Мед активізує ріст волосся, перешкоджає його випадінню. Він сприяє природному виробленню колагену та еластину. Завдяки цьому воно стає щільнішими та еластичнішим, повертається пружність і блиск. Компонент інтенсивно зволожує та живить. Провітамін В5 відновлює структуру волосся зсередини, він заповнює всі порожнечі, насичує клітини вологою та киснем, прискорює мікроциркуляцію. Морська сіль збагачує мінералами, підіймає волосся біля коренів, додаючи йому об'єм. Вона зберігає кучерявість волоссю, надаючи йому охайний вигляд. 

Ретельно вимийте волосся шампунем, щоб прибрати надлишки себума та інші забруднення. На вологе волосся нанесіть кондиціонер, витримаєте його декілька хвилин та змийте. На підсушене волосся нанесіть двофазний спрей, незмивна олію або сироватку. Це дозволить посилити вологоутримуючу властивість клітин, прибере пористість, полегшить розчісування та активізує захисні функції.

Спосіб застосування

Промийте локони шампунем і злегка промокніть рушником. Потім нанесіть трохи кондиціонера на вологе волосся і рівномірно розподіліть. Помасажуйте голову кілька хвилин, після чого змийте засіб водою. Для найкращого ефекту рекомендується застосовувати бальзам спільно з шампунем з цієї ж серії.

Склад

Aqua (Water/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glutamate, Coco-glucoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, Panthenol, Glycol Distearate, Parfum (Fragrance), Glycerin, Hexyl Cinnamal, PEG-4 Distearyl Ether, Polyquaternium-10, Alcohol Denat., Polyurethane-14, Mel (Honey), PEG-12 Dimethicone, Propylene Glycol, Distearyl Ether, Linalool, AMP-Acrylates Copolymer, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Coumarin, Dicaprylyl Ether, Sodium Hydroxide, Maris Sal (Sea Salt/Sel Marin).

Напиши відгук
Lee Stafford Сироватка для посилення росту волосся, 100 мл

Lee Stafford Сироватка для посилення росту волосся, 100 мл

Lee Stafford Hair Growth Scalp Serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри