Cruelty free Missha Крем зволожуючий Б12

Missha Зволожуючий крем з вітаміном В12 50 мл

Missha Vitamin B12 Double Hydrop Cream 50ml

Missha Missha

ЦБ-00010647

Missha

Наявність: Немає в наявності

565грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: Missha

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Нормальна,суха

Призначення: Зволоження

Missha Vitamin B12 Double Hydrop Cream Зволожуючий крем з вітаміном В12 50 мл

Зволожуючий крем з вітаміном В12 відомого корейського бренду Missha призначений для делікатного догляду за нормальною і сухою шкірою. Завдяки легкій консистенції він без праці розподіляється і швидко поглинається, залишаючи приємне відчуття свіжості. Завдяки такому засобу ви забудете про проблеми сухості і стягнутості.

Засіб нормалізує гідробаланс і попереджає втрату цінної вологи. Головний інгредієнт крему - вітамін B12, який називають джерелом краси і молодості, оскільки він надає потужний ліфтинг-ефект, попереджає сухості, прискорює загоєння і наповнює епідерміс природним сяйвом. Екстракт обліпихи, що володіє антиоксидантною властивістю, захищає клітини від руйнування і уповільнює процес старіння. Ніацинамід робить шкіру більш еластичною і вирівнює мікрорельєф і тон шкіри, усуває сліди постакне. Екстракти цитрусових відбілюють і м'яко відлущують, нормалізують роботу сальних залоз.

Спосіб застосування:

М'якими рухами нанесіть невелику кількість крему від центру до контурів,рекомендовано застосовувати як денний засіб після нанесення есенції або як нічний крем.

Напиши відгук
Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

Missha BB крем з ідеальним покриттям №23 , 50 мл

BB крем MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ 50ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри