Pyunkang yul Dear mom tatal care moisture cream 100ml Зволожуючий крем для обличчя

Pyunkang Yul Dear Mom Total Care Moisture Cream 100 ml

Pyunkang Yul Зволожуючий крем 100 мл

Pyunkang yul Pyunkang yul

ЦБ-00027023

Pyunkang yul

Наявність: Немає в наявності

745грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Pyunkang yul

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Вікова, Всі типи, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Чутлива

Час застосування: Універсальний

Призначення: Відновлення, Захист, Зволоження

Pyunkang Yul Dear Mom Total Care Moisture Cream Зволожуючий крем 100 мл

З віком наша шкіра втрачає еластичність, стає все більш чутливою і сухою, поступово слабшають її захисні функції, що в сукупності надає шкірі тьмяного втомленого вигляду. Зволожуючий крем Dear Mom Total Care Moisture Cream спрямований на зміцнення та зволоження шкіри на даному етапі ослаблення, відновлює гідробаланс дерми, що у свою чергу допоможе зміцнити її захисний бар’єр.

Пептиди, що увійшли до складу крему, виконують роль помічників, що зберігають шкіру чистою та здоровою: вони добре зволожують шкіру, живлять, захищають від зовнішнього негативного впливу навколишнього середовища, роблять шкіру еластичнішою та сприяють відновленню пошкодженої шкіри. Аденозин, що також міститься у складі засобу, має антивіковий ефект, сприяючи розгладжуванню зморшок і пружності шкіри.

Ніацинамід, що є формою вітаміну В3, відрізняється потужним освітлюючим ефектом, вирівнює тон шкіри та надає заспокійливу дію. У дуеті з Екстрактом кореня бруссонетії, ніацинамід виконуватиме роль ‘прикраси’ вашої шкіри – тандем екстракту кореня бруссонетії та ніацинамід усуває тьмяність, повертаючи шкірі колишній блиск та сяйво.

5 видів гіалуронової кислоти зумовлюють пролонговану та глибоке зволожуючу дію засобу. Гіалуронова кислота притягуватиме, а потім утримуватиме молекули води в глибших шарах шкіри, завдяки чому вдається нормалізувати гідробаланс, усунути лущення та сухість. Підсилюють склад – кераміди; заповнюючи собою проломи в ліпідному шарі, працюють на відновлення та зміцнення природного захисного бар’єру епідермісі, вони допомагають зміцнити та знизити проникність шкіри, що сприяє утриманню вологи та запобігає її трансдермальному випаровуванню.

Екстракт жимолості, яка має високу противірусну активність і має загальнозміцнюючу дію, допомагає при боротьбі з акне та запаленнями.

Крем має щільну текстуру, забезпечує глибоке зволоження, а також безпечний для використання, оскільки всі інгредієнти у складі сертифіковані EWG.

Спосіб застосування:

Після очищення та тонізування, нанесіть невелику кількість крему на обличчя. Кінчиками пальців легкими масажними рухами розподіліть крем.

*Крем також можна використовувати для шиї, області навколо очей та інших ділянок шкіри, які потребують додаткового догляду.

Склад:

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Hydrogenated Polydecene, Cetyl Ethylhexanoate, Shea Butter, Polyglyceryl-3 Distearate, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Caprylyl Methicone, Trimethyl Pentanediol/Adipic Acid/Glycerol Crosspolymer, Vinyl Dimethicone, Glyceryl Caprylate, Sorbitan Sesquioleate, Glyceryl Stearate Citrate, Dimethiconol, Sodium Acrylate/Acrylyldimethyl Taurate Copolymer, Carbomer, Polyisobutene, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Caprylic/Capric Triglycerides, Ethylhexyl Palmitate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Hydrogenated Lecithin, Disodium EDTA, Sorbitan Olecolate, Aprilyl/Caprylene Glucoside, 1 ,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Macadamia Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Cholesterol, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauryl Glutamate, Rapeseed Sterol, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Polyglyceryl-10 Oleate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Garden Chrysanthemum Extract, Brussomium Root Extract, I Japanese, Potassium Cetyl Phosphate, Ceramide NP, 3D Hyaluronic Acid, Acetylated Sodium Hyaluronate, Ceramide NS, RH-Oligopeptide-1, Ceramide EOP.

Напиши відгук
Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Black Tea Time Reverse Eye Patch 60 шт

Pyunkang Yul Патчі з чорним чаєм 60 шт

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри