It's Skin Розслабляючий крем з алое вера 50 мл

It's Skin Розслабляючий крем з алое вера 50 мл

It's Skin Aloe Relaxing Cream 50 ml

It's Skin It's Skin

ЦБ-00007072

It's Skin

Наявність: Немає в наявності

385грн

Об'єм: 50 мл

Бренд: It's Skin

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Призначення: Регенерація тканин,зняття запалень,зволоження,заспокоювання

It's Skin Aloe Relaxing Cream Розслабляючий крем з алое вера 50 мл

З проблемою мімічних зморшок стикаються навіть молоді дівчата - контролювати свою міміку не завжди виходить, при цьому зайва активність м'язів обличчя призводить до виникнення шкірних заломів.

Лінія засобів Aloe Relaxing від It's Skin спрямована на розслаблення шкіри, зменшення глибини мімічних зморшок і вирівнювання рельєфу шкіри. Засоби зволожують, освіжають і заспокоюють її, знімають напругу, дарують відчуття неймовірного комфорту, «стирають» з лиця сліди втоми і стресів.

Легкий, свіжий, охолоджуючий приємний крем It's Skin Aloe Relaxing Cream містить екстракт алое вера, огірка, кавуна і авокадо. Цей чудовий коктейль цілющої вологи буквально відроджує шкіру, робить її свіжою, доглянутою, сяючою.

Екстракт алое зволожує і заспокоює шкіру, прискорює регенерацію клітин і загоєння різних пошкоджень шкіри, усуває почервоніння. При жирній шкірі екстракт алое регулює роботу сальних залоз, очищає і звужує пори. Також екстракт алое підвищує захисні функції шкіри, оберігає від ультрафіолету і іншого негативного впливу навколишнього середовища.

Екстракт огірка зволожує, освіжає і тонізує, заспокоює запалену шкіру, регулює роботу сальних залоз, знімає набряклість обличчя, освітлює і вирівнює тон шкіри, попереджає появу пігментних плям і веснянок, захищає шкіру від негативних факторів навколишнього середовища.

Екстракт кавуна надає зволожуючу і тонізуючу дію, сприяє загоєнню шкірних запалень, усуває лущення, зменшує набряклість, а також освітлює пігментацію і вирівнює тон шкіри.

Екстракт авокадо живить і пом'якшує шкіру, усуває сухість і лущення, підвищує пружність і еластичність.
При регулярному застосуванні крему вирівнюється поверхня шкіри, зникають сухі заломи, освітлюється пігментація - обличчя знаходить свіжий і красивий колір.

Спосіб застосування:

Нанести на шкіру обличчя м'якими масажними рухами.

Напиши відгук
It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

It's Skin Заспокійлива сироватка з зеленим чам

Its skin green tea watery serum

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри