Cruelty free Cosrx Лосьйон для обличчя з кислотами

Cosrx Лосьйон для обличчя освітлюючий з АНА кислотами

Cosrx AHA7 Whitehead Power Liquid

Cosrx Cosrx

ЦБ-00016249

Cosrx

Наявність: Немає в наявності

525грн

Об'єм: 100 мл

Бренд: Cosrx

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Освітлення

Cosrx AHA7 Whitehead Power Liquid Лосьйон для обличчя освітлюючий з АНА кислотами

Підлітковий період, більш відомий як «період гормональних бурь» залишив на обличчі багатьох красунь свої неестетичні «сліди» у вигляді слідів від комедонів. Багато жінок і в більш старшому віці страждають від запальних процесів, вугрів і пігментних плям. Не багато тих, хто готовий миритися з такими «прикрасами» на обличчі. Маскувальні засоби декоративної косметики в цьому випадку допомагають тільки ситуативно. З'являється необхідність шукати засіб, який усуне цю проблему повністю. Таким засобом стане освітлююча есенція з АНА кислотами 7% від корейської лабораторії Cosrx

Дія AHA7 Whitehead Power Liquid направлено на освітлення пігментних плям потемнілих зон, веснянок. Крім цього, есенція глибоко живить шкіру і запобігає виникненню нових недосконалостей. В спектр її впливу потрапляє і зміцнення захисного бар'єру і імунітету шкірних покривів. Засіб ефективно видаляє і надає могутню антиоксидантну дію, прискорює регенерації клітин.

Спосіб застосування

Після вмивання, на чисту шкіру обличчя нанесіть невелику кількість есенції і розподіліть по всій поверхні обличчя легкими масажними рухами до повного вбирання. Для нанесення можна користуватися ватними тампонами або подушечками пальців. Рекомендується використовувати тільки у вечірній час. У дні, коли ви застосовуєте есенцію, не рекомендується наносити інші косметичні продукти на основі AHA і BHA кислот.

Склад

Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Butylene Glycol, Glycolic Acid, Niacinamide, Sodium Hydroxide, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol.

Напиши відгук
Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Hydrium Moisture Power Enriched Cream 50 ml

Cosrx Крем для глибокого зволоження і регенерації шкіри 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри