Real Barrier Заспокійливий крем з центелою 30 г

Real Barrier Заспокійливий крем з центелою 30 г

Real Barrier cicarelief cream 30 g

Real Barrier Real Barrier

ЦБ-00018442

Real Barrier

Наявність: Немає в наявності

515грн

Об'єм: 30 г

Бренд: Real Barrier

Класифікація: Лікувальна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Чутлива

Призначення: Заспокоює та відновлює

Real Barrier cicarelief cream Заспокійливий крем з центелою 30 г

Ідеальне рішення для чутливої ​​і проблемної шкіри - крем. Крем забезпечує поліпшення стану шкіри і заспокійливий ефект вже після двух денного застосування.Крем інтенсивно зволожує і повноцінно насичує шкіру поживними компонентами, зміцнює природний бар'єр, пом'якшує шкіру і дарує її здоровий блиск і сяйво.

За результатами дослідження (2 тижні) було відзначено, що загальний стан шкіри покращився в середньому на 94.5%, а заспокійливий ефект і зменшення почервоніння були помічені вже через 48 годин після застосування засобу.
В основу формули, замість зазвичай використовуваної води, входить 50% Екстракту Центели Азіатської і комплекс ЦВК.

Комплекс ЦВК відрізняється своїми яскраво вираженими ранозагоювальними і заспокійливими властивостями. Комплекс сприяє зміцненню та відновленню захисних функцій шкіри, що сприяє кращому утриманню вологи. Має седативний ефект - знижує чутливість шкіри і виводить токсини, шлаки. Більш того, має омолоджуючу дію, має властивості стимулювати синтез власного колагену. Центела здатна проникати глибоко в шари шкіри і насичує її всіма корисними поживними речовинами.

В основі формули запатентованої інноваційна розробка багатошарової емульсії (MLE - Multi-Lamellar Emulsion), яка по структурному і хімічному складу нагадує міжклітинні ліпіди. Засіб буквально зливається з ліпідами і відновлює їх нормальну будову, що покращує бар'єрну і захисну функцію рогового шару. Така технологія сприяє затримці вологи в епідермісі і запобігає її випаровування з поверхневих шарів.

Спосіб застосування:

Після очищення і тонізації, нанесіть невелику кількість крему на обличчя. Кінчиками пальців легкими масажними рухами розподіліть крем.

Напиши відгук
Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Tone Up Sun Cream SPF50+ PA++++ 40 ml

Real Barrier Сонцезахисний крем з освітлювальним ефектом 40 мл 

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри