Timeless Спрей для обличчя з лавандою

Timeless Спрей для обличчя з лавандою

HA Matrixyl 3000™ w/ Lavender Spray  

Timeless Timeless

ЦБ-00017059

Timeless

Наявність: Немає в наявності

466грн

Об'єм: 120 мл

Бренд: Timeless

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: США

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження

Вік: 18+

HA Matrixyl 3000™ w/ Lavender Spray  Спрей для обличчя і тіла з гіалуроновою кислотою і екстрактом лаванди

Хочеться, щоб шкіра залишалася здоровою, красивою і свіжою протягом усього дня, а не тільки перші 15 хвилин після застосування крему. Але, на жаль, занадто багато негативного впливу від навколишнього середовища. В таких умовах деколи дуже складно вберегти свою молодість. Саме для таких випадків придумано максимально комфортне в використання косметичний засіб у формі спрею. Але, звичайно, важливо, щоб було не просто зручно, а й дійсно корисно.

Саме таким і є спрей на основі гіалуронової кислоти і матриксу з лавандою від Timeless Skin Care. Екстракт лаванди має прекрасні відбілюючі і тонізуючі властивості. Даний компонент ще й потужний помічник в процесах, пов'язаних з боротьбою над бактеріями. Гіалуронова кислота у формі спрею так само хороша, як і в сироватках. Як і раніше прекрасно живить шкіру необхідною вологою. І незмінно залишається одним з найважливіших компонентів для живлення клітин. Матрикс - це потужний стимулятор пружності шкіри, який включає процес виробництва колагену і еластану. Це важливо для боротьби з мімічними зморшками і віковими змінами шкіри.

Матриксил в спреї - удача і чудо в одному флаконі, в усіх сенсах цього слова. У поєднанні з іншими компонентами цього продукту, виходить дуже дієвий, і в той же час невагоме засіб для обличчя і тіла. Спрей з гіалуроновою кислотою і компонентом HA MATRIXYL 3000 LAVENDER SPRAY - це спеціальна інновація бренду, в ній основний ухил робиться на полегшений варіант кошти. Проте він розроблений на подобі сироватки, що дозволить також швидко досягти ідеального стану шкіри.

При регулярному використанні спрею Ви отримаєте такі позитивні результати, а саме: нагодовані вологою клітини; рівний колір шкіри; неперевершений тонус; профілактика появи перших зморшок і зменшення тих, що вже є; благотворний вплив на шкіру за рахунок антибактеріальних властивостей засобу; достатню кількість ново вироблених клітин колагену і еластану. І крім цього, варто пам'ятати, що це не просто засіб з гиалурона, а ще й спрей з лавандою і матріксілом. Для власниць чутливої ​​шкіри це справжній порятунок, так як можна не побоюватися подразнень або алергії.

Спосіб застосування

Нанести засіб у міру потреби на будь-яку ділянку шкіри, як обличчя, так і тіла. Підходить для щоденного використання. Компактний флакон буде зручний в дорозі, щоб Ви могли підтримувати шкіру в необхідний для цього момент. Дозатор економічний і зручний у використанні.

Состав

Water, Aloe Barbadensis, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Calcium Pantothenate, Matrixyl 3000, Lavender Extract, Phenoxyethanol.

Напиши відгук
Timeless Пептидна сироватка для боротьби зі зморшками 30 мл

Timeless Пептидна сироватка для боротьби зі зморшками 30 мл

Timeless Hydrating Hyaluronic Acid + Matrixyl S6 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри