Timeless Крем під очі з гіалуроном та пептидами

Timeless Крем під очі з гіалуроном та пептидами

Hydrating Hyaluronic Acid Eye Cream

Timeless Timeless

ЦБ-00017056

Timeless

Наявність: Немає в наявності

576грн

Об'єм: 15 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Зволоження та живлення

Вік: 18+

Hydrating Hyaluronic Acid Eye Cream Зволожуючий крем з гіалуроновою кислотою для шкіри навколо очей

Шкіра навколо очей - це найтонша і найбільш делікатна частина епідермісу на поверхні всього тіла. Щоб запобігти надмірному висиханню і подразненню, слід особливо стежити за нею. Потрібно щоденне постачання зволожуючих речовин. У кремі містяться ідеально підібрані, активні інгредієнти і натуральні екстракти, які забезпечують всебічну турботу про делікатну шкіру навколо очей. Крем робить зону навколо очей еластиною, а також зменшує видимість тонких ліній і зморшок. Легка формула полегшує нанесення на шкіру, при цьому швидко вбирається. Крем без запаху, не містить парабенів. Призначений для догляду за всіма типами шкіри.

Активні інгредієнти:

Matrixyl 3000 ™ являє собою комбінацію двох пептидів: пальмитоїл пентапептид-4 (ПП4) і пальмитоїл тетрапептид-7 (ПТ7). Інгредієнт для боротьби зі старінням шкіри. Він стимулює вироблення колагену при стимуляції фібробластів (клітин дерми), що дозволяє їм істотно зменшувати зморшки. Хоча фібробласти не втрачають здатність виробляти колаген, з віком вони виробляють його все менше і менше. В результаті шкіра стає сухою і на ній з'являються зморшки.

Гіалуронова кислота (HA) ця речовина, яка природно зустрічається в шкірі. Вона є основним фактором, що регулює ріст клітин і їх оновлення. Гіалуронова кислота має властивості поєднання колагенових волокон і зв'язування молекул води, завдяки чому вона забезпечує нас міцною і зволоженою шкірою. Ця речовина може зберігати більше води в собі, ніж будь-яка інша природна речовина. Гіалуронова кислота заповнює зморшки і заспокоює запалення, а також захищає шкіру від шкідливого впливу зовнішнього середовища. Екстракт водоростей посилює і зміцнює шкіру, а також стимулює вироблення колагену.

Спосіб застосування

Невелику кількість крему, по 2-3 краплі, наносити обережно кінчиками пальців на зону навколо очей, делікатно втирати масажними круговими рухами. Застосувати вранці і ввечері.

Склад

Water, Emu Oil, Algae Extract, Pullulan, Butylene Gylcol, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Rose Hip Oil, Sodium Acrylate, Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Glycerin, Watermelon Extract, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid

Напиши відгук
Timeless Пептидна сироватка для боротьби зі зморшками 30 мл

Timeless Пептидна сироватка для боротьби зі зморшками 30 мл

Timeless Hydrating Hyaluronic Acid + Matrixyl S6 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри