Timeless  Крем від темних кіл і набряків під очима

Timeless Крем від темних кіл і набряків під очима

Timeless - Skin Care - Dark Circle Eye Cream

Timeless Timeless

ЦБ-00017057

Timeless

Наявність: Немає в наявності

631грн

Об'єм: 15 мл

Класифікація: Професійна

Країна виробник: США

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: Від темних кіл

Вік: 25+

Timeless - Skin Care - Dark Circle Eye Cream Крем від темних кіл під очима

Timeless - Skin Care - Dark Circle Eye Cream - крем, який зменшує темні кола під очима, інтенсивно зволожує і відновлює делікатну область навколо очей. Косметичний засіб покращує тонус шкіри і її щільність, збільшує яскравість, до того ж розгладжує тонкі лінії і зморшки. Активні інгредієнти, що містяться в ньому, співпрацюють один з одним, щоб зменшити набряклість під очима. Екстракт водоростей і рожеве масло живлять і заспокоюють шкіру. Крем має легку, нежирну формулу, завдяки цьому легко поширюється і швидко поглинається, не містить парабенів. Крем призначений для догляду за всіма типами шкіри.

Активні інгредієнти:

Eyeliss ™ це пептидний комплекс, який зменшує набряклість під очима і лімфатичний стаз. Він висвітлює темні кола навколо очей, одночасно підвищуючи еластичність шкіри. Цей комплекс допомагає позбутися від тонких ліній і зморшок, він також стимулює циркуляцію крові під очима, забезпечуючи більше кисню клітинам шкіри, покращуючи їх структуру. Eyeliss зменшує темні кола під очима шляхом зміцнення капілярів. Пептидний комплекс має антиоксидантні властивості, воює з вільними радикалами.

Haloxyl ™ це комбінація активних інгредієнтів, здатних поглинати і видаляти кольорові пігменти в шкірі, які відповідають за темні кола під очима. Він також запобігає локальні запальні процеси, зміцнює стійкість шкіри навколо очей.

Гіалуронова кислота (HA) ця речовина, яка природно зустрічається в шкірі. Вона є основним фактором, що регулює ріст клітин і їх оновлення. Гіалуронова кислота має властивості поєднання колагенових волокон і зв'язування молекул води, завдяки чому вона забезпечує нас міцною і зволоженою шкірою. Ця речовина може зберігати більше води в собі, ніж будь-яка інша природна речовина. Гіалуронова кислота заповнює зморшки і заспокоює запалення, а також захищає шкіру від шкідливого впливу зовнішнього середовища.

Основні характеристики продукту: зволожує, висвітлює темні кола під очима, зменшує набряклість, діє проти зморшок.

Спосіб застосування

Невелика кількість крему, по 2-3 краплі, наносити обережно кінчиками пальців на зону навколо очей, делікатно втирати масажними круговими рухами. Застосувати вранці і ввечері.

Склад 

Water, Emu Oil, Algae Extract, Pullulan, Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Rose Hip Oil, N-Hydroxysuccinimide, Chrysin, Palmitoyl Tripeptide-1, Hesperidin Methyl Chalcone, Steareth-20, Dipeptide-2, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Sodium Acrylate, Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Glycerin, Watermelon Extract, Sodium Hyaluronate, Benzylalcohol, Dehydroacetic Acid

Напиши відгук
Timeless Пептидна сироватка для боротьби зі зморшками 30 мл

Timeless Пептидна сироватка для боротьби зі зморшками 30 мл

Timeless Hydrating Hyaluronic Acid + Matrixyl S6 30 ml

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри