Dr.Jart+ Ампульна сироватка в капсулах

Dr.Jart+ Vital Hydra Solution Capsule Ampoule Ампульна сироватка в капсулах

Dr.Jart+ Vital Hydra Solution Capsule Ampoule

Dr.Jart+ Dr.Jart+

ЦБ-00016976

Dr.Jart+

Наявність: Немає в наявності

45грн

Об'єм: 2 мл

Бренд: Dr.Jart+

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Для всіх типів шкіри

Час застосування: Універсальний

Призначення: Живлення

Вік: 20+

Dr.Jart+ Vital Hydra Solution Capsule Ampoule Ампульна сироватка в капсулах 

Сироватка Vital Hydra Solution Capsule Ampoule 2ml * 30ea / Dr.Jart+ - унікальний висококонцентрований засіб для миттєвого зволоження, відновлення і оновлення шкіри. Вона має ампульну формулу, сироватка знаходиться в спеціальних капсулах, це дозволяє захищати склад від попадання шкідливих мікробів і не дозволяє активним компонентам вивітрюватися. Завдяки цьому під час кожного використання ваша шкіра отримує максимальну кількість корисних вітамінів, пептидів і амінокислот. Засіб має густу гелеподібну консистенцію, добре поглинається, працює в глибоких шарах дерми.

В основі продукту вітамін В12, ніацин, пептиди, пребіотики, амінокислотний комплекс, бета глюкан і екстракт камелії, баклажана, артишоку, куркуми, алое, базиліка. Ці компоненти забезпечують глибоке зволоження епідермісу, усувають сухість і лущення, живлять клітини, стимулюють вироблення власного колагену і еластину, омолоджують, заповнюють і розгладжують мімічні зморшки.

Екстракт вівса - активізує обмінні процеси, підсилює захисні функції епідермісу, має антиоксидантну дію, знижує кількість вільних радикалів. Екстракт екліпти - прискорює загоєння дрібних ушкоджень шкірного покриву, знімає почервоніння і запалення, бореться з висипом вугрів. Екстракт водоростей - освітлює пігментні плями, вирівнює тон і мікрорельєф, зміцнює стінки судин і капілярів, покращує кровообіг. Екстракт зеленого чаю - освіжає дерму, виводить шлаки і токсини з клітин, бореться з набряком, звужує пори, регулює роботу сальних залоз і вироблення себума. 

Завдяки унікальній формулі і великій кількості органічних компонентів засіб підходить навіть для власників гіперчутливої ​​шкіри.

Спосіб застосування

Після очищення і тонізації шкіри, візьміть одну капсулу і розподіліть її вміст рівномірним шаром по обличчю.

Напиши відгук
Dr.Jart + Зволожуючий набір  7 шт

Dr.Jart + Зволожуючий набір 7 шт

Dr.Jart + Vital Hydra Solution Travel Kit

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри