Cu Dr.Solution Night Peeling Serum Нічна пілінг сироватка з глюконатом

CU skin DR.SOLUTION NIGHT PEELING SERUM, 30 ml

 Нічна пілінг-сироватка з 12% глюконолактону 30 ml 

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00031826

Cu Skin

Наявність: Немає в наявності

1060грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: CU skin

Класифікація: Міддл маркет

Країна виробник: Корея

Тип шкіри: Жирна, Комбінована, Нормальна, Суха

Призначення: Постакне, Пігментація, Себорегуляція

CU skin DR.SOLUTION NIGHT PEELING SERUM, 30 ml Нічна пілінг-сироватка з 12% глюконолактону

Нічна пілінг-сироватка з PHA-кислотою та стовбуровими клітинами CUSKIN Dr. Solution Night Peeling Serum дбайливо відлущує ороговілий шар, вирівнює тон, освітлює небажану пігментацію і надає шкірі природного сяйва. Розгладжує рельєф, підтримує оптимальний рівень зволоженості та покращує текстуру шкіри.
Пілінг-сироватка м'яко видаляє омертвілі клітини, вирівнює мікрорельєф, зменшує видимість пор, розгладжує зморшки та шкірні заломи. Проводить вологу у глибокі шари епідермісу, усуває зневодненість та відновлює природний водноліпідний баланс.

Головними діючими компонентами сироватки є 2 види кислот:


PHA-кислота (Глюконолактон) - має м'яку очищувальну дію, що не викликає подразнення навіть у чутливої шкіри. Вирівнює тон і мікрорельєф шкіри, має фотопротекторну дію, має протизапальний ефект.
Поліглутамінова кислота - доставляє вологу в глибокі шари епідермісу, покращує здатність клітин до її утримання та перешкоджає випаровуванню, робить шкіру більш щільною та пружною.
Сироватка має густу зволожуючу текстуру, не утворює плівки і не обтяжує шкіру.

Додаткові діючі інгредієнти:


Стовбурові клітини лотоса - відновлюють здоровий колір обличчя, сприяють регулярному оновленню клітин шкіри, усувають сухість та лущення.

Sodium PCA – природний зволожуючий компонент шкіри, відповідальний за підтримання водного балансу шкіри. Прискорює клітинний метоболізм, підвищує захисні функції, робить шкіру більш м'якою та еластичною.

3 види керамідів (NP, AP, EOP) - утримують вологу в клітинах шкіри, регулюють ряд клітинних функцій, допомагають відновити пружність та еластичність шкіри. Усувають сухість та лущення, ефективні у лікуванні алергічних висипань, екзем, псоріазу.Екстракт водоростей - посилює процеси відновлення та регенерації клітин шкіри, виводить токсини, покращує кровопостачання тканин. Чинить протикуперозну дію, а також сприяє зняттю набряклості та усунення пігментації.

Бета-глюкан - знімає запалення, усуває почервоніння, сухість та печіння. Зменшує виразність зморшок та шкірних заломів, розгладжує мікрорельєф.

Пантенол - стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння та роздратування, має ранозагоювальну властивість.

Сечовина - підтримує природний баланс вологи у шкірі. Має антибактеріальну, противірусну та протимікробну дію. Покращує проникнення у шкіру інших інгредієнтів.

Алантоїн - інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пір і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює та пом'якшує подразнену шкіру.Екстракт солодки - має регенеруючу дію, допомагає зменшити ознаки подразнення та набряклість, заспокоює шкіру та стимулює синтез колагену. спрямованої на боротьбу із надмірною пігментацією.

Спосіб застосування: використовувати як вечірній догляд. На очищену та тонізовану шкіру нанесіть пару крапель сироватки, дбайливо розподіліть по обличчю. Зверху нанесіть крем.

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри