Cuskin Collagen Sleep mask Глибкзвлжуюча антивіква нічна маска

CU SKIN Clean-Up Collagen Sleep Mask 70г

Антивікова нічна маска з колагеном 

Cu Skin Cu Skin

ЦБ-00031676

Cu Skin

Наявність: Є в наявності

1248грн

Об'єм: 70г

Бренд: Cuskin

Країна виробник: Корея

Призначення: Антивіковий

CU SKIN Clean-Up Collagen Sleep Mask 70 г Антивікова нічна маска з колагенном

CUSKIN Clean-Up Collagen Sleep Mask Антивікова глибоко зволожуюча нічна маска потрійної дії: насичує шкіру вологою, зменшує виразність зморшок та освітлює тон.

З віком синтез колагену в шкірі знижується, що призводить до втрати пружності та утворення заломів. З цієї причини поповнення запасів колагену є ключовим моментом для запобігання старінню шкіри. Річ у тому, що молекула звичайного колагену дуже велика (300 000 Дальтон), що не дозволяє йому проникнути в глибокі шари шкіри. Тому у складі нічної маски CUSKIN застосовується ультранизькомолекулярний колаген з молекулярною масою 300 Дальтон.

Його молекула в 1000 разів менше, що дозволяє йому легко проникнути крізь роговий шар, щоб зволожити шкіру зсередини та ефективно покращити еластичність шкіри.Основа засобу на 80% складається з L-Collagen Activator, що в синергії з різно молекулярною гіалуроновою кислотою та гідролізованим еластином покращує глибокий рівень зволоження та підвищує пружність шкіри.

Формулу посилює волюфілін, комплекс пептидів та ніацинамід, що надає інтенсивний антивіковий ефект та зменшує виразність зморшок. Приємна тануча текстура нічної маски робить шкіру м’якою, прибирає відчуття сухості та наповнює тонку «втомлену» шкіру.

Особливості та властивості продукту: 

  • глибоко зволожує і перешкоджає випаровуванню вологи
  • повертає еластичність і пружність
  • зменшує дрібні зморшки
  • ущільнює шкіру, робить її більш наповненою
  • заспокоює шкіру та зменшує прояви куперозу
  • відновлює пошкоджені ділянки, у тому числі від фотопошкоджень
  • зменшує глибину мімічних зморшок
  • вирівнює тон та зменшує прояви пігментації
  • усуває сухість та лущення

Активні інгредієнти: 

  • L-Collagen Activator 80% (Hydrolyzed Collagen Extract 50,6% + Hydrolyzed Collagen 29,4%) – перешкоджає трансепідермальній втраті вологи та інтенсивно зволожує шкіру зсередини, що надає шкірі еластичності, підвищує тургор та розгладжує дрібні зморшки, які утворилися внаслідок зневоднення та надає ліфтинг-ефект.
  • Волюфілін – збільшує об’єм адипоцитів (жирових клітин), завдяки чому шкіра стає щільною та наповненою. 
  • Аргірелін – пептид-міорелаксант, дія якого нагадує ботулотоксин. Зменшує глибину мімічних зморшок, сповільнює появу нових та знижує чутливість шкіри. 
  • Олігопептид-1 - регенерує клітини епідермісу та уповільнює процеси їх старіння. 
  • Пептид міді – відновлює пошкоджені клітини, запускає та підтримує синтез колагену. Ущільнює шкіру, покращує її еластичність та пружність, скорочує дрібні зморшки, наслідки фотопошкоджень та вирівнює тон шкіри. 
  • Аденозин – має унікальні омолоджуючі властивості, посилює синтез колагену та еластину, сприяє розгладженню зморшок.
  • Ніацинамід – потужний антиоксидант, який збільшує синтез колагену в шкірі на 54%, знижує глікацію та покращує мікроциркуляцію. А також пригнічує процес перенесення меланіну до кератиноцитів на 68%, що дозволяє зменшити гіперпігментацію. 
  • Гідролізований еластин, гліцерил глюкозид, різно молекулярна гіалуронова кислота – посилюють дію L-Collagen Activator, що збільшує пружність шкіри, усуває сухість та лущення, сприяє регенерації шкіри. 
  • Лецитин – відновлює захисні функції шкіри. 
  • Ізолят кореня солодки – стимулює утворення нових колагенових волокон, знімає подразнення та зменшує ламкість капілярів. Пригнічує фермент тирозиназа, що сприяє освітленню пігментних плям.

Спосіб використання. За 1-2 години до сну нанесіть маску замість крему під час вечірнього догляду та рівномірно розподіліть по шкірі. Не потребує змивання. Використовувати 2-3 рази на тиждень. Уникайте потрапляння на слизові оболонки.

Склад:

Hydrolyzed Collagen Extract (50.6%), Hydrolyzed Collagen (29.4%), Water, Glycerin, Niacinamide, Isopropyl Myristate, 1,2-Hexanediol, Dipropylene Glycol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyl uronate, Lecithin , Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Ethylexylglycerin, Adenosine, Hydrogenated Polyisobutene, Hydrolyzed Elastin, Dipotassium Glycyrrhizate, Pentylene Glycol, Mannan, Sodium Hyum yltrimonium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Citric Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Copper Tripeptide-1, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Alanine/Histidine/Lysine Polypeptide Copper HCl, Oligopeptide-1, Tocopherol, Polyisobutole, Sodium Acrylates dium EDTA, Sorbitan Oleate , Dehydroxanthan Gum.

Напиши відгук
CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Clean-Up Ex-C Re N Calm Ampoule 30 мл

CU SKIN Ліфтинг-концентрат з полінуклеотидами 50 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри