The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

The Ordinary Сироватка з 23 % вітаміном C i 2 % гіалуроновою кислотою

The Ordinary The Ordinary

ЦБ-00026935

The Ordinary

Наявність: Немає в наявності

465грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: The Ordinary

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Канада

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: від зморшок, зміцнення

Вік: 18+

The Ordinary Сироватка з 23 % вітаміном C i 2 % гіалуроновою кислотою

Вітамін С не лише зміцнює імунітет, а й позитивно впливає на стан і вигляд шкіри. Якщо ви хочете в цьому переконатися, розбавте свій класичний набір «очищення, тонізування, зволоження» і додайте б'юті-продукти, створені на основі збалансованих формул і дієвих активних компонентів. Сироватка з 23% вітаміна C і 2% гіалуронової кислоти від відомого канадського бренда The Ordinary призначена для догляду за всіма типами шкіри. Але оскільки в ній високий вміст вітаміну С, потрібно бути обережним, якщо епідерміс схильний до чутливості.

У складі The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% не містяться силікони. Досить незвичайна консистенція нагадує маслянисту субстанцію, тому виробник рекомендує поєднувати засіб з іншими продуктами, щоб спростити його використання. Вітамін С, представлений у вигляді L-аскорбінової кислоти, підвищує ефективність засобів із сонцезахисними фільтрами, зменшує та освітлює пігментні плями, захищає від негативного впливу вільних радикалів, активізує синтез колагену. Мікросфери гіалуронової кислоти утримують вологу і заповнюють зморшки, завдяки цьому вирівнюється мікрорельєф шкірного покриву.

Спосіб застосування:

Використовувати на чисту шкіру вранці та ввечері. Нанести кілька крапель на всю шкіру обличчя, шиї і декольте. Через високу концентрацію вітаміну С під час нанесення можете відчути поколювання або з’являться почервоніння. У цьому випадку протягом перших двох тижнів потрібно змішувати сироватку з іншими засобами.

Склад:

Ascorbic Acid, Squalane, Isodecyl Neopentanoate, Isononyl Isononanoate, Coconut Alkanes, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Hyaluronate, Glucomannan, Coco-Caprylate/Caprate, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Crosspolymer, Trihydroxystearin, BHT.

Напиши відгук
The Ordinary Marine Hyaluronics 30 мл

The Ordinary Marine Hyaluronics 30 мл

The Ordinary Легка зволожуюча сироватка 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри