The Ordinary Salicylic Acid 2 + Solution 30ml

The Ordinary Salicylic Acid 2 + Solution 30ml

The Ordinary Сироватка для жирної та проблемної шкіри 30 мл

The Ordinary The Ordinary

ЦБ-00024279

The Ordinary

Наявність: Немає в наявності

485грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: The Ordinary

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Канада

Тип шкіри: жирна, проблемна

Час застосування: Універсальний

Призначення: антибактеріальне, матування, освітлення

Вік: 20+

The Ordinary Salicylic Acid 2 + Solution  Сироватка для жирної та проблемної шкіри 30 мл

Прищики – не найкраща прикраса для вашого обличчя. Але не варто маскувати недосконалості під щільним шаром тональної основи, важливо цілеспрямовано боротися з акне, усуваючи його з поверхні своєї шкіри. Вашим головним союзником у цій битві стане багатофункціональна сироватка Salicylic Acid 2% Solution професійного канадського бренда The Ordinary.

Маючи легку водянисту консистенцію і без вираженого аромату, продукт рівномірно розподіляється по шкірі або локально наноситься в міру появи запалень. Основним активним компонентом формули є 2% саліцилова кислота, яка має потужний антибактеріальний, антисептичний і антиоксидантний вплив. По-перше, вона делікатно відлущує зроговілий шар епідермісу, вирівнюючи рельєф обличчя і висвітлюючи пігментацію. По-друге, засіб знищує бактерії на поверхні тканин і підсушує запалення. По-третє, він перешкоджає руйнівному впливу вільних радикалів, запобігаючи старінню.

Спосіб застосування:

Наносити на обличчя після очищення до нанесення кремів. Використовувати засіб можна і вранці, однак варто завжди використовувати крем із захистом від сонця.

Склад:

Aqua (Water), Hamamelis Virginiana Leaf Water, Cocamidopropyl Dimethylamine, Salicylic Acid, Dimethyl Isosorbide, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Polysorbate 20, Hydroxyethylcellulose, Ethoxydiglycol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol.

Напиши відгук
The Ordinary Marine Hyaluronics 30 мл

The Ordinary Marine Hyaluronics 30 мл

The Ordinary Легка зволожуюча сироватка 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри