The Ordinary Retinol 0,5 in Squalane

The Ordinary Retinol 0,5 in Squalane

The Ordinary Сироватка з ретинолом 0,5 % у сквалані 30 мл

The Ordinary The Ordinary

ЦБ-00021670

The Ordinary

Наявність: Немає в наявності

499грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: The Ordinary

Класифікація: Професійна

Країна виробник: Канада

Тип шкіри: Всі типи

Час застосування: Універсальний

Призначення: від вугрів, від зморшок, зволоження, звуження пор, розгладження

Вік: 18+

The Ordinary Retinol 0,5 in Squalane Сироватка з ретинолом 0,5 % у сквалані 30 мл

Для збереження краси та молодості жінка готова здолати багато труднощів. Щоб допомогти їй зберегти гладкість і пружність шкіри, сповільнити неминучі процеси старіння, експерти канадського бренда The Ordinary розробили серію унікальних сироваток. Якісний препарат Retinol 0,5% in Squalane рекомендується для розгладжування зморшок, поліпшення загального тонусу шкірного покриву та еластичності, усунення ознак фотостаріння й вікових пігментних плям, звужування пор, вирівнювання тону та поліпшення кольору обличчя.

Перед застосуванням препарату зверніть увагу на застереження виробника: ретинол може стати причиною сильного подразнення та почервоніння шкіри, особливо навколо очей і губ. Якщо ви ніколи раніше не використовували препарати з ретинолом, рекомендується застосувати продукт із низьким рівнем концентрації цієї речовини в складі, наприклад: сироватку ретинол 0,2% у сквалані. Пізніше послідовно можна вводити більш сильні препарати. Результат буде так само ефективним і ви зможете уникнути подразнень і почервоніння.

Спосіб застосування:

нанесіть невелику кількість на очищену шкіру обличчя ввечері як частину вашої схеми догляду за шкірою. Не використовуйте продукт разом із іншими препаратами, що містять ретиноїди. Зберігати в прохолодному та сухому місці.

Склад:

squalane, caprylic / capric triglyceride, retinol, solanum lycopersicum (tomato) fruit extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, BHT.

Напиши відгук
The Ordinary Marine Hyaluronics 30 мл

The Ordinary Marine Hyaluronics 30 мл

The Ordinary Легка зволожуюча сироватка 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри