Cos De BAHA Tranexamic Serum 30 ml

Cos De BAHA Tranexamic Serum 30 ml

Cos De BAHA Сироватка для обличчя та шиї 30 мл

Cos De BAHA Cos De BAHA

ЦБ-00021496

Cos De BAHA

Наявність: Немає в наявності

725грн

Об'єм: 30 мл

Бренд: Cos De BAHA

Класифікація: Натуральна

Країна виробник: Корея

Призначення: Спрямована на боротьбу з пігментацією, пост акне, ефективно освітлює її, вирівнює колір обличчя

Cos De BAHA Tranexamic Serum Сироватка для обличчя та шиї 30 мл

Сироватка для обличчя та шиї Cos De Baha Tranexamic Serum 30ml спрямована на боротьбу з пігментацією, пост акне, ефективно освітлює її, вирівнює колір обличчя.

Транексамова кислота ефективно бореться з пігментацією і постакне. Вона блокує перенос пігменту від меланоцитів (клітин, що виробляють пігмент) до кератиноцитів (клітини, які синтезують кератин, які знаходяться в зовнішньому шарі шкіри-епідермісі). Транексамова кислота знижує чутливість шкіри до ультрафіолету, допомагає помітно освітлити пігментацію, включаючи сліди після прищів і мелазма.

Компоненти, які підсилюють дію транексамовой кислоти - саліцилова кислота, ніацин, бакучіол, азелаїнова кислота, вітамін С.

Спосіб застосування:

Нанести на очищене обличчя після використання тонера. Нанесіть 1-2 краплі сироватки на обличчя, шию і зону декольте, виключаючи області очей і губ. Дайте засобу вібратися, потім нанесіть зволожуючий крем. Рекомендується використовувати сироватку вранці і ввечері.

Склад:

Aloe Barbadensis Leaf Ext., Tranexamic Acid, Niacinamide, Glycereth-26, Betaine, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Xanthan Gum, Citric Acid,Camellia Sinensis Leaf Ext,Sambucus Nigra Flower Ext,Momordica Charantia Fruit Ext,Leontopodium Alpinum Ext. Mark: N.O.I.P 78%

Напиши відгук
Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Niacinamide 10 Serum 30 ml

Cos De BAHA Протизапальна сироватка для жирної шкіри 30 мл

×

Needly - чисті та прості формули для здорової шкіри